До кога ще става за море? Топ климатологът проф. Георги

...
До кога ще става за море? Топ климатологът проф. Георги
Коментари Харесай

Кога времето се обръща? Прогнозата на Георги Рачев

До по кое време ще става за море? Топ климатологът проф. Георги Рачев изясни пред бТВ по кое време идват дъждовете.

На морето - 20 заран, 30 - на обед, дублирам го като будистки духовник. Няма смяна. Съвсем обикновено време, единствено за море. И по останалите морета, освен при нас, е същата работа, сподели професорът.

Топло, слънчево и доста, доста изсъхнало време. Събота и неделя ще има превалявания на повече места, само че със мощно петнист темперамент. Тези, които отиват на морето, идната седмица ще се радват на доста хубаво море. А някое и друго облаче през уикенда ще е за многообразие, с цел да не е скучно, даде краткосрочната си прогноза проф. Георги Рачев.

Така ще е докъм 20-25 август, когато се получава едно превръщане на времето, изясни специалистът. Той обаче успокои, че обръщането на времето към есента няма да е съдбовно, тъй като няма да е дефинитивно. Предстоят още хубави дни и за септемврийско море.

Трябва да се внимава с мъртвите течения в морето, да не се влиза във вътрешността и е безумство да се опиташ да преодолееш този резултат, даже и за здрави мъже. Морето би трябвало да се почита, както и планината, другояче самонадеяността знаем по какъв начин свършва, сподели проф. Рачев. Той сподели какво ще е и времето в Европа в идващите дни: " Засушаването в Европа продължава. Времето ще захладнее, само че все пак остава доста изсъхнало. Това е доста рисково, защото във Франция, да вземем за пример, има проблем с електроцентралите. Водата в реките е малко и е топла ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР