До две седмици ще има рокади в МВР. Новината съобщи

...
До две седмици ще има рокади в МВР. Новината съобщи
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 13.10.2022 г.


До две седмици ще има рокади в Министерство на вътрешните работи. Новината заяви служебният вътрешен министър Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия.

„ Никаква бомба нито е била, нито е минавала отсам, нито е тръгнала отсам. Можем да бъдем сигурни ”. Това съобщи някогашният началник на Националната разследваща работа Димо Гяуров.

Руският дипломат Елеонора Митрофанова и посланикът на Беларус няма да бъдат поканени на първото съвещание на Народното събрание. Около това се сплотиха четири от парламентарно показаните партии, оповестяват от bTV.

Два джипа на „ Жандармерията ” се удариха челно тази заран на пътя Царево- Малко Търново.

Повече от половината българи чакат в идната година икономическото състояние в страната да се утежни. Това се схваща от лично изследване на " Тренд ". 55% от запитаните са отрицателни по отношение на икономическото положение у нас. 29% са неутрални. 11 на 100 имат вяра, че в идната година стопанската система ни ще се усъвършенства.

Заявлението на Министерство на вътрешните работи е инстикт на събитията. Трябваше да се даде знак, че нещо се прави против дрогирани и пияни служители на реда. Това е поредна акция. Технически не е допустима огромна инспекция всекидневно. Изисква се цяла организация. Това сподели по НТВ юрист Людмил Рангелов.

Цяла Европа е наранена от процеса на по този начин нареченото демографско застаряване, което е натурален резултат от увеличената дълготрайност на живот. В същото време, България е с най-високата смъртност в цяла Европа, изясни демографът проф. Гена Велковска пред NOVA NEWS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР