До дебюта на серията iPhone 16 остават още няколко месеца,

...
До дебюта на серията iPhone 16 остават още няколко месеца,
Коментари Харесай

Бъдещият iPhone Plus може да стане по-малък

До дебюта на серията iPhone 16 остават още няколко месеца, само че към този момент можем да получим първите подмятания за проектите на Apple по отношение на iPhone през 2025 година Според инсайдърът Рос Йънг, iPhone 17 Plus може да има по-малък екран от своите прародители.

В момента серията iPhone 15 включва iPhone 15 с 6,1-инчов екран, iPhone 15 Plus с 6,7-инчов екран и двата Pro модела надлежно с 6,1-инчов и 6,7-инчов екран.

Прогнозата на Янг, въпреки и без точни измервания, допуска, че размерът на екрана на iPhone 17 Plus може да бъде някъде сред общоприетия iPhone 17 / iPhone 17 Pro и най-хубавия iPhone 17 Pro Max.

Това не е единствената смяна на екрана в серията iPhone 17. По-ранни данни твърдяха, че Apple може да оборудва всички модели iPhone 17 с LTPO OLED-панели. Това евентуално би разрешило на общоприетите iPhone и iPhone Plus най-сетне да получат „ ProMotion “ — по този начин Apple назовава технологията за периодичност на освежаване от 120Hz, която сега е извънредна за моделите Pro.

Докато серията iPhone 17 е към момента надалеч, серията iPhone 16 е тъкмо зад ъгъла и се чака също да включва смяна в размера на екрана. Екранът на iPhone 16 Pro евентуално ще се усили до 6,3 инча, до момента в който iPhone 16 Pro Max може да получи най-големия екран в историята на iPhone — от 6,9 инча.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР