До 31 януари остават затворени нощни заведения, увеселителни заведения, казината,

...
До 31 януари остават затворени нощни заведения, увеселителни заведения, казината,
Коментари Харесай

Ето кои бизнеси остават затворени до 31 януари

До 31 януари остават затворени нощни заведения, увеселителни заведения, казината, игралните зали, питейните заведения, заведенията за хранене и спортните зали.

Това оповести министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов, като показа последните данни за разпространяването на ковид.

Детските градини, яслите и учебните заведения за възпитаници от 1 до 4 клас ще отворят на 4 януари след ваканцията.

Моловете остават затворени, като се изключи институциите, които са в тях, като банки, телекомуникационни компании и други Продължава възбраната за събития, конгреси и конференции до 31 януари. До тази дата са неразрешени и проведените екскурзии. Разрешени са единствено единичните пътувания.

" Това са ограниченията, които предлагаме, които са консенсусни, и считаме, че тези ограничения ще продължат да дават резултата, който ние търсим ", разкри здравният министър. От 22 декември ще работят заведенията за хранене в хотелите, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Ще работят на няколко смени, единствено в часовете за хранене при запълнени не повече от 50% от местата. Ще се затварят в това число и магазини на хранителни вериги, в случай че ограниченията и дистанцията не се съблюдават, сподели министър Ангелов. С вътрешния министър ще бъде направена нужната организация за осъществяване на инспекции.

Информация за епидемиологичната конюнктура.

Още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР