До 31 октомври почитателите на смартфоните и аксесоарите на Samsung

...
До 31 октомври почитателите на смартфоните и аксесоарите на Samsung
Коментари Харесай

До сто лева отстъпка за нови модели на Samsung в сайта на Vivacom този месец

До 31 октомври феновете на смарт телефоните и аксесоарите на Samsung имат опция да се снабдят с ново устройство при доста преференциални условия в на. Новата онлайн промоция на телекома включва няколко смарт телефона, измежду които и 5G моделите Samsung Galaxy A52s 5G и Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB, както и смарт часовници и слушалки. Всички те могат да бъдат закупени онлайн с отстъпка до 100 лв..


 Vivacom предлага новия смарт телефон Samsung Galaxy A03s Vivacom предлага новия смарт телефон Samsung Galaxy A03s
Представеният неотдавна смарт телефон Samsung Galaxy A03s към този момент се предлага в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Vivacom. Моделът се отлич...

Това е моден 5G смарт телефон с 6.5-инчов екран, предпазен с Gorilla Glass 5 покритие. Резолюцията на екрана е 2400 х 1080, а технологията, по която е създаден – Super AMOLED. Моделът има четворна задна камера, чийто главен датчик е 64 MP. Освен него има един 12 MP ултраширокоъгълен и два 5 MP датчика – макро и датчик за дълбочина. Те са предопределени за феновете на детайлната снимка. Предната селфи камера е с резолюция 32 MP за страхотни портрети. Апаратът има 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G, оперативната му памет е 6GB, а вградената – 128GB. Тя може да бъде увеличена до 1TB посредством закупуване на спомагателна карта памет. Батерията на Samsung Galaxy A52s 5G е с потенциал 4500 mAh и поддържа с 25W бързо зареждане.



Това е един от хитовите смарт телефони на марката, показани неотдавна. Той се отличава със своя сгъваем екран и стилен размер, който в сгънато състояние го прави комфортен за носене на всички места, а в разгънато го трансформира в пълностоен смарт телефон с 6.7-инчов екран. Самият екран е сгъваем Infinity-O с резолюция 2640 x 1080, а в добавка моделът има и  1.9-инчов външен екран за бърз достъп до значимите приложения. Това е и първият на пазара водоустойчив сгъваем смарт телефон за оптимален комфорт на потребителите. Разполага с съществена 12 MP  камера, 12 MP ултраширокоъгълен обектив и 10 MP камера за селфита. В компактния корпус е прикрит процесор Snapdragon 888, оперативната памет е 8GB, а вградената – 256GB.

Смарт часовниците Samsung Galaxy W atch 4
 Vivacom смарт телефоните на октомври са хитови 5G модели на Samsung - Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G Vivacom смарт телефоните на октомври са хитови 5G модели на Samsung - Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G
Почитателите на Samsung ще получат опция да се снабдят с две от най-новите устройства на марката при доста атрактивни условия. Мод...

Най-новото потомство умни часовници на Samsung са извънредно стилни, функционални и включват всичко, от което има потребност модерният човек с динамичен метод на живот. Те са с нова операционна система – Wear OS – и поддържат ръководство с гласов помощник. Оптимизирани са за разнообразни физически интензивности и здравословен метод на живот, реализират образован мониторинг на телесните индикатори, данни за здравето, могат да проучват качеството на съня и доста други. Сред най-търсените функционалности на модела са опцията за премерване на кислорода в кръвта, кръвното налягане и правенето на електрокардиограма. Моделите поддържат най-популярните Гугъл приложения, в това число Play Store, Гугъл Map, G. Assistant, YouTube Music и не на последно място G. Pay за още по-безпроблемни заплащания. Часовниците се оферират в две разновидности на дизайна. е спортно-елегантен модел, който се отличава с корпус от неръждаема стомана и въртяща се рамка, до момента в който е с алуминиев корпус, цифрова рамка и е по-лек, което го прави извънредно подобаващ за спортуване. И двете версии са с 1.5GB + 16GB памет, и потенциал на батерията от 361 / 247 mAh.

Сред промоционалните оферти са и комфортните слушалки  . Това са елегантни и компактни (19.2 x 17.5 x 22.5 мм) безжични слушалки с тегло едвам 6,3 грама. Поддържат безжично зареждане, а потенциалът на батерията им е 85 mAh.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР