До 3 януари е създадена организация за разполагане на допълнителни

...
До 3 януари е създадена организация за разполагане на допълнителни
Коментари Харесай

Полицейски екипи осигуряват придвижването по пътищата на страната след поредицата от празнични дни

До 3 януари е основана организация за разполагане на спомагателни екипи на входовете и на изходите на огромните градове с оглед подкрепяне на придвижването в дните с натоварен трафик.

Продължава използването на така наречен линеен метод и нарушителите ще бъдат извеждани от пътния поток. При контрола главно ще се следи за осъществяване на неправилни маневри, за придвижване в лентата за наложително спешно прекъсване на автомагистралите.

Освен че служителите на реда ще улесняват придвижването на моторни транспортни средства, продължава и профилираната интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата, чийто акцент е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Към момента придвижването по главните посоки за напредване към столицата и другите огромни градове е интензивно. Засилен е трафикът в региона на Симитли-Железница, ситуираните там екипи на Пътна полиция подкрепят изтеглянето на транспортните средства. На път I-1, в региона на Владая, е въведено реверсивно придвижване с отворени две платна за облекчение на влизащите в София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР