До 2023 година магистрала Струма ще трябва да е готова.

...
До 2023 година магистрала Струма ще трябва да е готова.
Коментари Харесай

Магистрала "Струма" ще е готова през 2023 година, обяви Николай Нанков

До 2023 година автомагистрала " Струма " ще би трябвало да е подготвена. Сега министерството на на районното развиване и благоустройството се пробва да навакса закъснението, разгласи министър Николай Нанков в изявление за Българска национална телевизия.

" В 2019 година до април би трябвало да имаме строително позволение и определен реализатор, защото срокът за строителството ще е най-малко 4 години - 4 години и половина ", сподели Нанков.

България има цялостната поддръжка на Европейската комисия за довършването на тази пътна артерия, разгласи той. Днес дружно с министъра на туризма Николина Ангелкова и министъра на околната среда и водите Нено Димов Нанков е провел срещи с еврокомисарите по околна среда, морско дело и риболовство и по районна политика Кармену Вела и Корина Крецу, оповестиха и от пресцентъра на министерството на туризма.
Основната тематика на диалозите е била построяването на " Струма ". Българските министри са показали всички участници в плана и всяка една заинтригувана страна както НПО-та в региона на околната среда, по този начин и туристическия бранш. Изяснено е, че при построяването на автомагистралата ще бъдат спазени прецизно условията на европейското и национално законодателство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР