До 20% от учебните часове по различни дисциплини да се

...
До 20% от учебните часове по различни дисциплини да се
Коментари Харесай

20% от учебните часове ще са онлайн

До 20% от образователните часове по разнообразни дисциплини да се организират онлайн и след края на въведеното отдалеченото образование поради ковид. Това е една от измененията, разисквани на Отраслов съвет за тристранно съдействие в образованието, заяви МОН.

Обучението в електронна среда да може да се реализира по време на изключителни условия и в допълнение оповестени неприсъствени или неучебни дни пък планува друга от концепциите на ведомството.

 

По време на съвещанието беше регистриран приносът на учителите и шефовете на учебните заведения за осъщественото образование в обстановката на пандемия, както и сполучливо проведените и извършени държавни зрелостни изпити, показаха от екипа на Красимир Вълчев. Социалните сътрудници са се договорили и за сформирането на работни групи, които да изготвят промени в наредбите, касаещи учебно-изпитните стратегии и оценяването на резултатите от образованието на учениците, които би трябвало да влязат в действие за завършващите по новите образователни стратегии през 2022/2023 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР