ДНК тестове и съдебно решение доказаха, че Пеле е баща

...
ДНК тестове и съдебно решение доказаха, че Пеле е баща
Коментари Харесай

Скандално: Тайната дъщеря на Пеле, която той не признаваше приживе, но ѝ завеща милионите си

ДНК проби и правосъдно решение потвърдиха, че Пеле е татко на Сандра Реджина. И макар че приживе не я беше признал публично, той я е присъединил в наследството си като правоприемник.

Футболната легенда Пеле отхвърляше Сандра Реджина да е негова щерка през целия ѝ живот, само че в този момент стана ясно, че ѝ е оставил част от милионите си в наследството.

Сандра, която е родена през 1964 година, умря преди 17 години, с разрушено сърце, че татко ѝ отхвърляше да я признае. Сега обаче излиза наяве, че всичките му седем деца, в това число и тя, са посочени в наследството му.

Делът на Сандра от неговото имущество ще бъде завещан от двамата ѝ синове, които срещат дядо си за първи път малко преди да почине в болничното заведение, написа " Дейли Мейл ".
 
                             

Последното предпочитание на Пеле беше да се срещне с Октавио Фелинто Нето и Габриел Арантес до Насименто. И те го посетиха на 28 декември, ден преди да си отиде на 82-годишна възраст.

„ Благодаря на Бог, че ми даде този миг, за който майка ми най-вече мечтаеше. Говорих с лелите ми и те споделиха, че дядо желае да ни види ", сподели Габриел.

„ Бяхме доста разчувствани, това беше опция, която чакахме. Във всяко семейство има кавги, нашето не е по-различно, само че има моменти, в които обединяването и любовта са по-важни от всичко друго. Ние сме извънредно щастливи. ”
 
                           

Майка им - Сандра, е родена от връзката на Пеле с чистачката му Анисио Мачадо. Легендарният футболист отхвърля да признае, че е бащата, само че ДНК проби и правосъдно решение от 1991 година доказат, че точно той е родител на Сандра.

Смята се, че имуществото на Пеле е към 13 милиона лири. Той има три деца - Кели, Едино и Дженифър, от първата си брачна половинка, близнаците Джошуа и Селесте - от втората му брачна половинка, и щерка Флавия от друга връзка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР