Дни за любов: Днес звездите вещат промени, вижте какви. Това

...
Дни за любов: Днес звездите вещат промени, вижте какви. Това
Коментари Харесай

Дни за любов: Днес звездите вещат промени, вижте какви

Дни за обич: Днес звездите вещат промени, вижте какви. Това предсказва хорокопът за днешната ноемврийска събота. Какво още вещаят звездите, вижте:
Хороскоп за събота, 18 ноември 2023Овен
През този ден ще си спомните, какво е това ревнивост. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, по този начин и за Вашия обичан човек. Само че от време на време това е просто належащо с цел да Ви раздруса и да освежи Вашите усеща. Звездите се надяват, че единствено за това….
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
Близнаци
Ако не Ви е мъчно да бъдете положителни, не вършете недомислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите усеща и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които инцидентно Ви попаднат. И не забравяйте, че храната се трансформира в тлъстини, в случай че е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на фамилията си и домашната работа, само че в случай че сте изтощени, не се захващайте с нищо съществено.
Рак
Днес звездите Ви подтикват към непокорен, и дори до някъде революционни дейности. Обикновено сте надалеч от сходни неща, само че в този момент Вашата известност на балансиран, спокоен и уважаващ по-възрастните човек, може да се окаже под подозрение. Това напълно не значи, че би трябвало да сдържате поривите си във връзка с власт имащите: чудесно се справяте с това, даже и без да полагате особени старания.
Лъв
Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.
Дева
Когато заемете твърда позиция по някакъв въпрос, изобщо не се стеснявате да заявите това на целия свят. Сега това е изключително настоящо. В съответния миг всеки, който се опита да Ви прави на простак, би трябвало от рано да бъде предизвестен за вероятните последици. Нека да е на ясно, че Вие изобщо не сте настроени за това! Бъдете подготвени да накарате заобикалящите Ви не един и два пъти да издигнат учудено вежди, а Вие самодоволно да ги наблюдавате.
Везни
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока… Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
Скорпион
Трябва да сте подготвени за съществени тествания. Денят е обвързван с компликации и загуби, повреждане на деловите връзки и проблеми в общуването с околните. Всички неприятности ще Ви се струпат едновременно, и напълно естествено, при такива условия е мъчно да се резервира успокоение. Само че Вие (както всеки различен Скорпион) няма да изпуснете да измененията обстановката към по-добро. Или най-малко ще се опитате…. Възможно е възобновяване на някакви отдавнашни връзки и връзки, както настоятелен, по този начин и персонални. Може да диктувате своите условия, само че не би трябвало да се увличате и да прекалявате – репутацията на тиранин в този момент напълно не Ви е нужна!…
Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.
Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.
Водолей
Днешният ден може да отделите за своите желания и стремежи. Спомнете си, по кое време за финален път сте се занимавали с нещо за душата и с нови сили направете това през днешния ден. Вечерта е подобаваща за среща с другари. Вие ще бъдете остроумни и съобразителни и ще узнаете от диалозите доста нови и потребни неща. В професионалната сфера ще има също новости, само че по- скоро те ще Ви вкарат в задънена улица.
Риби
Не Ви харесва да живеете в онази роля, която сте си измислили във вашия тандем. А е допустимо тази роля да не устройва и Вашия обичан човек.. Звездите Ви поучават да обсъдите през днешния ден това-онова и да решите какво да вършиме по-нататък. В края на крайщата сами би трябвало да решите бъдещето на вашите връзки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР