Дни след повдигане на капака на тревожното си излизане от

...
Дни след повдигане на капака на тревожното си излизане от
Коментари Харесай

Легендата на Hollyoaks дразни Strictly and I`m A Celebrity stints след брутална брадва от сапунката на Channel 4

Дни след покачване на капака на тревожното си излизане от Hollyoaks, Стефани Уоринг показа интереса си да се впусне в I'm A Celebrity jungle and the Strictly dancefloor.

Актрисата направи разкритието по време на неотдавнашен чат, до момента в който обмисляше свободното време, което й остана, откакто беше изхвърлена от програмата на Channel 4.

Въпреки че завоюва славата си като истинския воин Синди Кънингам от дебюта си през 1996 година, Стефани беше измежду 20-те звезди, които получиха победа в унищожителен кастинг. „ Никога не съм била разполагаем да върша шоута като I’m a Celebrity and Strictly, тъй като постоянно съм била прекомерно заета по времето, когато са били на тях “, изясни тя.

И до момента в който тя желае да покаже придвижванията си в танцовото съревнование на BBC One, Стефани има явен любимец: „ Но това е нещо, към което съм отворена в този момент. Бих желала да направя джунглата – всичко, което ме връща назад Австралия! Това също е предизвикателство и аз в действителност обичам шоуто ", сподели тя пред The...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР