Дни преди смъртта си Шиниъд ОКонър е била тормозена от

...
Дни преди смъртта си Шиниъд ОКонър е била тормозена от
Коментари Харесай

Шиниъд О'Конър тормозена от преследвачи само дни преди смъртта си

Дни преди гибелта си Шиниъд О " Конър е била унизена от нагли преследвачи, и даже предизвестила почитателите си в Twitter за " жестока " жена, която е забелязвала да я следи, и " нагъл мъж - полов див звяр ", които са я разстроили.


Изпълнителката на " Nothing Compares 2 U " се е преместила от родната си Ирландия, с цел да живее " нов живот " в Лондон. Певицата бе открита мъртва в срядана 56-годишна възраст. Нейн непосредствен е свидетелствал в полицията, че преди гибелта си певицата е била притеснявана от чужд човек, който й изпащал дарове, споделя в. The Sun.

Точно две седмици преди гибелта си, звездата, носителка на премията " Грами ", предизвестява почитателите си в обществените мрежи, че се тормози от жена-преследвачка, и моли почитателите си в никакъв случай да не се свързват с нея преди да я предупредят публично - нея или екипа й.

Малко по-късно, още веднъж в акаунта си в Туитър, О " Конър предизвестява, че е притеснявана от мъж с искрено полови подмятания, който я преследвал.

В четвъртък полицията оповести, че гибелта на Шиниъд не е " подозрителна ". Певицата бе открита в тежко положение в жилището си в Лондон, само че повода за гибелта й по този начин и не беше оповестена. Очаква се резултатите от аутопсията й да станат ясни след няколко седмици. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР