Дни преди рождения си ден Мадона гостува на Джими Фалън.

...
Дни преди рождения си ден Мадона гостува на Джими Фалън.
Коментари Харесай

Мадона създаде фурор в Късното шоу на Джими Фалън

Дни преди рождения си ден Мадона гостува на Джими Фалън. Тя  показа доста занимателна интерпретация на шлагера си , а сред шеговитите и на моменти провокативни реплики, които си размениха двамата, и играта на асоциация, тя описа за новия си план, както и за някои паметни моменти от кариерата си.

Поп иконата разкри любопитни детайлности към присъединяване си в церемонията за премиите на през 1984 година. Тогава тя изпълни  Like a Virgin, катерейки се по огромна структура с форма на сватбена торта, само че при едно от придвижванията си несъзнателно сподели задните си елементи.  

При нанагорнище на едно от равнищата на тортата Мадона изпусна обувката си. „ Опитах се да направя елегантно придвижване, с цел да я хвана. Постарах се да наподобява като част от хореографията, само че роклята ми се подвигна се оказа, че всичко е било на показ ”, показа тя пред Джими Фалън певицата. По това време случката беше избрана като скандална и прекомерно провокативна.  

Дни преди 63-тия си рожден ден суперзвездата издава нов албум под заглавие „ Finally Enough Love: 50 Number Ones ”, включващ и ремикси на хитовите и песни. През годините обратно Мадона съумя да потвърди, че може да работи с всеки, с който пожелае - Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Ники Минаж, Найл Роджърс, Уилям Орбит и още доста други.

Пред Джими Фалън певицата разкри и че мечтае да направи взаимен план с   Кендрик Ламар , който дефинира като брилянтен и удивителен.

Последната вест към персоналния живот на поп кралицата е, че тя още веднъж е сама. Мадона се раздели с 28-годишния Ахмалик Уилямс след тригодишна връзка.

Плановете й обаче са да не се поддава на отрицателни страсти, а крепко да се захване с работа по автобиографичния си филм.
    View this post on Instagram           
A post shared by Madonna (@madonna)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР