Дни преди откриването на автосалона в Женева, където ще дебютира

...
Дни преди откриването на автосалона в Женева, където ще дебютира
Коментари Харесай

Hyundai разкри новото Santa Fe

Дни преди откриването на автосалона в Женева, където ще дебютира четвъртото потомство на Santa Fe, Hyundai показа корейската версия на хитовото SUV. Новият модел получава богат набор от електронни помощници и осемстепенна автоматизирана трансмисия вместо предходната с шест предавки.



Santa Fe IV е дълго 4 770, необятно 1 890 и високо 1 680 мм при междуосие от 2 765 мм. Това го прави 80 мм по-дълго и 10 мм по-широко от предшественика. Височината е останала същата, само че базата е повишена с 65 мм.



В структурата са употребявани повече високоякостни стомани, а устойчивостта на извъртане е увеличена с 15%. Корейците са съумели да понижат коефициент на въздушно противодействие нищожно от 0.34 на 0.337.



Новото Santa Fe ще се оборудва с 2.0-литров бензинов мотор с мощ 235 к.с. Дизелите ще бъдат два - с размер 2.0 и 2.2 литра (186 и 202 коня). Ще се предлага както двойно, по този начин и единствено предно предаване.



Оборудването включва системи за попречване на преден удар, надзор на придвижването в лентата, помощ при маневриране на заден ход, 360-градусово видеонаблюдение, автоматизирано превключване на дългите светлини и мониторинг на умората на лидера. Функцията Rear Occupant Alert предизвестява за забравени на задната седалка деца.



Освен това Santa Fe ще получи прожекционен екран, адаптивен круиз надзор, мултимедия с програмата за различаване на музика Sound Hound, четири работни режима на ръководещата електроника (Eco, Comfort, Sport и Smart) и опция за ръководство на някои функционалности през смарт телефона.



Базовата цена на новото Santa Fe в Южна Корея е 28.1 млн. вона (€21 210). Колко ще коства моделът в Европа ще стане ясно на салона в Женева.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР