Дни преди голямата битка на балотажа в София Мая Манолова

...
Дни преди голямата битка на балотажа в София Мая Манолова
Коментари Харесай

Манолова готова за дебат с Фандъкова преди балотажа

Дни преди огромната борба на балотажа в София Мая Манолова гостува в студиото на „ Здравей, България ”. 38 000 е разликата сред гласовете на Манолова и Фандъкова. „ Това е оскъдна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на господин Борисов и на ГЕРБ да се стопят. Всичко зависи от жителите. Не могат да бъдат купени толкоз гласове, че да удавят вота на хората ”, съобщи тя в ефира на предаването.

По думите й лъжите на предизборния щаб и на Фандъкова не престават. „ Показах неведнъж кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си закупувам поддръжката и не разпределям постове ”, безапелационна е Манолова. Според нея държанието на Фандъкова е поредно.

„ В рамките на акцията преди първия тур тя бягаше от диспути. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отхвърли присъединяване и на хората от „ Спаси София ”, които ни поканиха през днешния ден ”, разясни Манолова. Тя добави, че финансите, които са вложени в акцията й, може да види всеки в действително време в Интернет. „ Информация за парите има на уеб страницата на акцията ми. Не чух какъв брой пари госпожа Фандъкова е похарчила за акцията си. Не стана ясно какъв брой костват билбордовете, с които тя разполагаше ”, съобщи самостоятелният претендент за кмет на София. В ефира на предаването Манолова провокира Фандъкова да не се крие. „ Тя избяга диалог. Готова съм на спор преди балотажа. Нека да пристигна и обществено да обсъдим проблемите на София ”, сподели още Манолова. „ Публично знае се, че целият под земята свят е мобилизиран да прави изборите на госпожа Фандъкова. Вотът й е проведен. Има подаден сигнал от юристи за сходни нарушавания в изборния ден. Г-жа Фандъкова е любимец на ромския избор. Всеки може да наблюдава секциите във „ Факултета ” и във „ Филиповци ”. Проблемът е, че тя води с 10 към 1 във връзка с всички останали претенденти взети дружно. Да се гласоподава стремително рано сутринта е подозрително. Според социолозите сътоношението сред двете ни е било 40 към 10 преди 10.00 ч. ”, съобщи още тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР