Дни преди балотажа за кмет на община в пограничната община

...
Дни преди балотажа за кмет на община в пограничната община
Коментари Харесай

БСП и ПП-ДБ искат да върнат Община Елхово в мрачните мутренски години

Дни преди балотажа за кмет на община в пограничната община Елхово, хората са обезпокоени прави ли се опит за внедряване на фигура от мрачните мутренски години, на кметския пост. И тази фигура някогашен герой, някогашен съучастник на знакова фигура от ВИС Димитър Джамов, е препоръчана на елховлии не от кого да е, а от ПП-ДБ и Българска социалистическа партия.

Самите членове и симпатизанти на двете обединения в Елхово – Българска социалистическа партия и Продължаваме промяната, са озадачени и обезпокоени от спуснатата кандидатура. Тези които го познават, го знаят от спортната му кариера на герой, а други си спомнят и защо през 90-те години бяха употребени тогава младите момчета борци. Самият претендент за кмет на Елхово Петър Гендов настойчиво мълчи за предишното си.

В късата си визитка се показва като човек с мениджърски качества. Но информация във finansi.bg и Търговски указател ясно сочи, кои компании е управлявал Гендов и какъв брой са огромни мениджърските му качества. Най забавната компания е ЗОРА ХОЛДИНГ – Данни за компанията (finansi.bg). Гендов е акционер с 5% в Зора Холдинг АД учредена 29.12.1994 година откакто мажоритарния акционер Димитър Джамов се завръща в България след убийството на боса на ВИС Васил Илиев и поема овакантения пост на президент на федерацията по битка. Холдинга не съумява с дейностите си в сдруженията в региона на застрахователната „ Зора Инс “, рекламно импресарската компания „ Зора „ и други От 2013 липсват данни за активност и сдружението със статус „ Замразен “.

 Гендов е съучастник в още няколко компании – все на загуба и със замразена активност. Няма служащи, няма активност на ярко. Вероятно такова безуспешно ръководство чака и община Елхово при възможна изборна победа на Гендов. Стои въпроса какви са същинските претекстове за кандидатурата на „ самостоятелния “ претендент за кмет на Община Елхово и чии ползи ще пази той? Миналата неделя, в изборния ден, хората в елховско описват, че са си припомнили какво значи следен и заплатен избор, напън, закани и тормоз в изборния ден. Елховлии са обезпокоени още, че едно ръководство на Гендов, несигурно и подмолно, може да докара и до най-големият им боязън – усилване на мигрантския напън.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР