Дневник“ излезе със спекулация, че от страницата на ГЕРБ –

...
Дневник“ излезе със спекулация, че от страницата на ГЕРБ –
Коментари Харесай

Предозиране! „Дневник“ и Миролюба Бенатова лансират брутален фейк за Борисов

„ Дневник “ излезе със нечиста сделка, че от страницата на ГЕРБ – Враца бил заличен лайф с мненията на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов за завръщането на Васил Божков у нас, написа Tribune. По-рано през днешния ден Борисов разяснява тези и други тематики пред локални медии във врачанското село Лиляче. От изданието на Прокопиев пишат, че видеото първо било излъчено онлайн в профила на ГЕРБ – Враца във фейсбук, а след това – изчезнало и било сменено с друга – по-кратка версия.

На изказванието побърза да приглася и журналистката Миролюба Бенатова: „ Борисов проговори. После не се хареса и се редуцира “, написа тя в профила си в обществената мрежа.

След подправената вест от пресцентъра на ГЕРБ обявиха, че видеото в никакъв случай не е било сваляно от страницата на локалната конструкция във Враца. Поясниха, че с изключение на разновидността, който е над 19 минути, е качено още едно по-кратко видео предвид на качеството.
От партията на Борисов се принудиха да сложат дългата версия и на формалния си уебсайт, с цел да успокоят „ Дневник “ и Бенатова, че няма нищо „ свалено “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР