Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Размиг Чакърян продължава обграждането на граничните пунктове с паркинги за тирове

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Размиг Чакърян - Ами, станал обществено прочут около приватизираните държавни действия по граничния пункт " Капитан Андреево ", е затворил кръга на вложения в тир паркинги, защото нашествието продължава във Видин, оповестява.

На " Капитан Андреево " Чакърян бе свързван с компанията, която (т.нар. " златна локва " ) на преминаващите транспортни средства " Пи.Еф.Си. " и тази, която.

Близки до Чакърян компании в последните години са затворили кръга като са вложили и в " златни " тир паркинги: в края на август 2020 година на свиленградската граница заработва паркинг за 600 тира, а малко по-късно в съседство е построен и още един за 100 тежкотоварни автомобила. Подобно оборудване работи и на различен пункт на границата с Турция - Лесово в община Елхово, чийто потенциал е 350 паркоместа за тирове и 75 за леки коли. Успешният модел е пренесен и на север, като от предходната година близки до Ами компании благодарение на общината получават паркинг монопол и в Русе.

Новият план по модела " Капитан Андреево " е ситуиран безусловно на няколкостотин метра от граничния пункт Дунав мост Видин-Калафат. Преди два месеца, в края на ръководството на служебния кабинет на Гълъб Донев, Регионалната ревизия по околна среда и водите (РИОСВ) - Монтана, взема решение, че капиталовото желание за създаване на огромен паркинг за тежкотоварни коли в непосредствена непосредственост до Дунав мост 2 на новосъздадената при започване на 2023 година компания " Данубия логистик Видин " ЕООД няма потребност от екологична оценка на плана, и по този начин беше дадена зелена светлина на проектите за построяването му. А съгласно локални депутати от района теренът към този момент е ограден и на него са почнали строителни действия.

Повече можете да прочетете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР