Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

"Арсенал" подписа втората най-голяма сделка за спонсорство на екипите

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Арсенал " разгласи, че е подписал нов контракт с самолетната компания Emirates, която остава главен спонсор върху фланелките най-малко до 2028 година Партньорството сред двете страни стартира през 2006 година, като в него се включва и името на стадион " Емиратс ".

Според непотвърдена информация досега " Арсенал " получаваше по 40 милиона паунда от компанията, само че с новия контракт сумата е увеличена с 25%.

Така с 50 млн. паунда " Арсенал " към този момент има вторият максимален контракт от клубовете във Висшата лига. Същата сума от 50 млн. получава и " Ливърпул " от банката Standard Chartered.

Лидер в това отношение е първенецът " Манчестър сити ", който има контракт с самолетната компания на Абу Даби - Etihad Airways. Той е на стойност 68 милиона паунда.

" Изключително сме горди, че влизаме в историята, като удължаваме партньорството си с Emirates до 2028 година ", съобщи Джулиет Слот, основен търговски шеф на " Арсенал ".

" Отношенията ни са дългогодишни и това е знак за трайните ни общи полезности, упоритостта ни да сплотяваме световните общности и уговорката ни да надграждаме многочислените достижения. Тъй като партньорството ни ще продължи най-малко 22 години дружно, ние сме разчувствани да продължим напред и сме фокусирани върху това да отпразнуваме още невероятни моменти с нашите поддръжници по целия свят ".

Освен контракта с Emirates " Арсенал " има подобен до 2025 година с туристическия ръб на Руанда на стойност 10 млн. паунда на година. Той е за реклама на ръкавите на фланелките.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР