Дневен хороскоп за петък, 20.03.2020г.ОвенНе се притеснявайте излишно, ще можете

...
Дневен хороскоп за петък, 20.03.2020г.ОвенНе се притеснявайте излишно, ще можете
Коментари Харесай

Страхотни финансови постъпления за представителите на една зодия!

 Дневен хороскоп за петък, 20.03.2020г.

Овен

Не се тормозете ненужно, ще можете да свършите всичката си планувана за през днешния ден работа. Успешно ще се реализирате допълнително от една сфера. Другите ще ви търсят за съвет и духовна поддръжка. В персонален проект ще се радвате на нечие внимание, без да полагате спомагателни старания.



Телец

Изключително окуражени сте да деянията опциите си до дъно и днешният ден ви предлага превъзходен късмет да го извършите. Впечатлявате близките с непоколебима неотстъпчивост при взимането на значими решения, и позитивните резултати няма да закъснеят. Предизвиквате възторг в професионалните си среди. Радвате се на обич и съгласие с обичания човек.



Близнаци

През днешния ден ще съумеете да свършите повече, в сравнение с сами сте очаквали. Денят ще премине съгласно вашите стремежи - новите усещания ще ви обогатят. В персонален проект всичко се подрежда чудесно. Желания от вас човек споделя възприятията ви и търси вашата непосредственост. Подгответе се за пътешестване, което ще ви следва скоро.

Рак

Днес ще имате опция да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е прелестно и не се захващайте с непознати проблеми. С повече физическа интензивност ще възвърнете положителната си форма и ще повишите тонуса си. Случайна среща с човек, с който от дълго време не сте се виждали ще ви разведри.



Лъв

Като същински бойци, ще се възползвате от всяка обстановка, извличайки оптималната изгода за себе си. Без да бягате от проблемите, ще поемате отговорности и ще търсите подобаващи способи за справяне с тях. Не отхвърляйте препоръчана ви помощ, вие също се нуждаете от внимание и отдих.



Дева

Преодоляване на трудности от друг темперамент ще ви държат будни и в дейна позиция през днешния ден. Не унивайте, с неизменност и малко шанс ще постигнете задачите си. Ще получите подпомагане от човек, който е потвърдил положителното си отношение към вас. Не бъдете прекомерно мнителни.



Везни



С дипломатически похвати ще излезете от деликатна обстановка, потискайки страсти и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се чака доста. Ако изразите уважението си към дамите в живота ви, ще заздравите връзките посред ви. Романтична вечер за доста от вас.

Скорпион

Правите сполучлива стъпка към сърцето на обичания човек. Няма да срещнете никакви компликации в общуването, още повече, когато ви се постанова да убеждавате. Повечето ви каузи ще ви се отдават с лекост, макар, че в избрани моменти ще срещате отпор. Не се гневете и не търсете непременно метод да си го върнете някому.



Стрелец



Имате скъпи хрумвания през днешния ден и не губите ненужно време, с цел да ги постигнете. Възможно е обаче да ви се наложи да коригирате част от проектите си, защото деловите ви сътрудници евентуално имат друго мнение по значими въпроси. Запазете успокоение и изложете търпеливо доводите си. Предложение за нещо вълнуващо поддържа настроението ви през целия ден.



Козирог

Не се щадете, положените от вас старания ще ви възнаградят богато. Работете независимо и не разчитайте доста на хора, които малко познавате. Така ще си спестите следващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате прочувствено и с сътрудник, имащ нездравословен интерес към вас. Бъдете реалисти и се пробвайте да прозрете желанията му.



Водолей



Натовареността ви се трансформира в наклонност и днешният ден няма да е доста по-различен в това отношение. Но за благополучие ориста ви дава сила, с която да преодолявате компликациите. Добре разпределете силите си. Очаквани финансови доходи ще ви разрешат да задоволите част от потребностите си.

Риби

Дългоочаквано събитие ще ви донесе доста въодушевление и радостни безредици. Възползвайте се от удобната конюнктура, терзанията ви ще отпаднат и ще покажете най-хубавото. В персонален проект ще си задавате доста въпроси, за цената на триумфа, за любовта и други не по-малко значими неща за вас.

източник: zodiac.dir.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР