Дневен хороскоп за 26.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 26.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Напрегнат ден за представителите на няколко зодии

 Дневен хороскоп за 26.05, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия ден. Трудности ще ви накарат да измененията проектите си, само че не ви лишават от триумф, в случай че сте задоволително гъвкави и се заемете с настоящите си задания. Преценете още един път повода за триумфите и неуспехите си и определете линията която ще следвате според най-важните ви житейски цели. Ако имате незабавни служебни задания, обяснете на интимния си сътрудник аргументите за закъснението си, с цел да си спестите прояви на ревнивост. Сексът сигурно ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, с цел да остави у вас спомен за необикновено преживяване. 

ТЕЛЕЦ

Ще усложните сами работата си поради вашата сензитивност към отправената ви рецензия. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите сътрудници, тъй като те са в правото си. Промените могат да са във ваша изгода, само че и във ваша щета. Пристъпвайте към тях внимателно и добре премислено. Изпълнени сте с готовност да сте обичани, само че дали ще е по този начин, зависи и от вас, скъпи дами. За страдание не сте потвърдили на интимния си сътрудник, че споделяте възприятията му. Ако имате предпочитание да си доставите полови удоволствия, само че интимния ви сътрудник не е подготвен за това, съобразете се с желанието му.

БЛИЗНАЦИ

Възможни се непредвидени обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова непредвидена посока. Налага се да защитавате и отстоявате правилата си. Не успявате да преценявате действително хората. Анализът на държанието и думите на близките е наложителен, с цел да прозрете задачата им. Трудно ще намерите пътя към сърцата на обичаните си хора, поради провокиран от вас спор, поради подозренията ви в невярност. Забравете за половите удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви би трябвало време и доста старания, с цел да се сближите още веднъж. 

РАК

Анализирайте искрено грешките си и бъдете откровени пред себе си. Това е методът да си проправите пътя към потребни промени, които ще стартират към обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение в профил, тъй като ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за проектите си, с цел да не привлечете вниманието на завистниците, които единствено дебнат по какъв начин да ви навредят. Не ви поучавам да водите диалози с роднините си и да изяснявате връзки. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите. 

ЛЪВ

Отново имате добра опция да обмислите проектите си, с цел да осъществите фантазията си за бъдещи професионални и материални триумфи. Притъпете страстите си и разчитайте на разсъдъка си. Бъдете рационални. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята сила, на своите качества и стремежи. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да принудят към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите на ваши родственици да се отдадете на полови прекарвания с определен от тях сътрудник би трябвало да избегнете непременно. 

ДЕВА

Денят разрешава слагане на ново начало, по тази причина не трябва да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си отговорности. Съветите на другари ви носят изгода, тъй че не ги пропускайте. Не позволявайте поради личната си леност да пропилеете отличните благоприятни условия. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват фамилни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите волност на интимния си сътрудник. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като е средство за изнудване. Не го допускайте. 

ВЕЗНИ 

Ще ви изненадат непредвидени, само че потребни настоятелен контакти, които не трябва да приемате прекомерно възторжено и прочувствено. Познанствата ще станат причина да сключите сполучливи контракти. Вземете значими решения, свързани с вашите служебни задания. Ще спечелите поддръжката на вашите околните си. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прекомерно прибързани и невнимателни. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство. Постарайте се да сте благи с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на незабравими полови удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили. 

СКОРПИОН 

Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобяд, с цел да овладеете страстта си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша щета. Наслаждавайте се на насладата, която ви подарява новината за ваш триумф, а също и на опцията изцяло да усетите своята мощ, която ви оказва помощ да успявате на работното място. Несемейните дами да чакат сантиментална среща. Чувствата на фамилните са споделени. Нямате причина, благи дами, да недоволствате и да обвинявате колегата си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ 

Замислените проекти може скоро да се осъществят, само че не трябва да налагате мнението си и да изисквате поддръжка с експанзия. Очаква ви прочувствен напредък. Изостанали задания ще ви припомнят непрестанно за себе си. Приключете ги и си гарантирайте успокоение. Имате предпочитание да изявите дарбите си. Преди това помислете по какъв начин да оправите връзките си с вашите сътрудници. Денят ви подарява късмет за среща, която сте уговорили към този момент, съгласно вас с подобаващия сътрудник, в случай че още го очаквате и не сте фамилни. Въпреки това проявете нерешителност и си дайте време, с цел да се убедите, че не грешите в преценката си.

КОЗИРОГ

Каквото и да започнете приемете, че е обречено на неуспех, в случай че влагате страст и непрекъснато изказвате претенциите си. Надеждите ви за триумф няма да се осъществен поради стремежът ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте удобен ден, с цел да поставите началото на нови планове. Възможно е, в случай че не сте фамилни да срещнете подобаващ сътрудник. Денят е съвършен за бракосъчетание за тези, които към този момент го имат до себе си. Ако сте фамилни или обвързани в съществени връзки, не се впускайте в нова полова връзка. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че не ви липсва импулсивност и блян към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-хубави съдружници. Наложете си успокоение и се задълбочете в служебните си отговорности. Позволете на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че се постанова, няма да ви откажат. Ако възприятията ви са мощни и срещат реципрочност, не пропускайте опцията да създадете семейство, даже и индивидът до вас да не дава отговор на идеалът ви. Въпреки, че към момента сред вас и половинката ви съществува отдалеченост, през днешния ден можете да се сближите посредством мечтаните и от двама ви полови удоволствия. 

РИБИ

В този ден сте във водовъртежа на нереални  идеи. Внимавайте да не станат причина за неуспех, в случай че действате преждевременно и безогледно. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно премислените дейности са причина да се радвате на нечуван триумф. Изборът е ваш. Деловите контакти са несполучливи, все поради вашата припряност, по тази причина е по-добре да ги отложите. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Не проявявайте ревността си, изключително в случай че вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга -  изпитвате боязън да не бъдете захласнати или пък засегнати в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР