Дневен хороскоп за 16.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННапрежението

...
Дневен хороскоп за 16.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННапрежението
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 декември: Напрежение за Овен, разходи и семейсни проблеми за Девите

Дневен хороскоп за 16.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Напрежението в връзките с ваши родственици ви вреди и ви разсейва.  Трудностите на работното ви място са повода да избягвате диалози и приятна раздумка даже и с вашите сътрудници. Отложете ги. След края на работния ден си останете вкъщи и си легнете рано, в случай че се чувствате напрегнати и изтощени. Отношенията в фамилията ви са хармонични, само че единствено в случай че овладеете обострената си сензитивност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете следващия скандал, който ще ви отдалечи от фантазията за интимни мигове и полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Вашите персонални и професионални проблеми въобще не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са сполучливи. На работното място вършиме усещане с интензивността си, която ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не предприемайте делово пътешестване. Късметът през днешния ден може да ви изневери най-много в любовта, в случай че решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно сюрпризирана от отводът ви от интимни мигове. незабавно ще реши, че сте изневерили, а вие просто сте се поддали на неверни препоръки.

БЛИЗНАЦИ

На вашето работно място през днешния ден сте дейни и самоуверени, само че сте в положение да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задания. Не се впускайте в недомислени промени. В персонален проект е наложителна смяна в държанието ви. Прекалили сте с условията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отхвърля да беседва с вас. Не е изключено да се разминете със половите мигове поради ината ви и нежеланието да се извините.

РАК

Трудностите на работното място ще ви предпазят от неточности, а също и от рисковани инициативи. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързо, само че с разсъдъка си крайни настоятелен решения, тъй като забавянето им е във ваша щета. Спокойствието е наложително, в случай че желаете да проведете сполучливо диалозите си и да се наложите. Не проявявайте експанзия към вашите близки, с цел да не ги отдалечите от себе си. Умората денем не е причина да се лишавате от полови удоволствия. Спечелете сърцата на обичаните си хора, в случай че желаете да изживеете приятни полови удоволствия.

ЛЪВ

Конфликти поради зародили недоразумения в фамилията ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите непременно към самопризнание. Денят е сполучлив за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете до дъно работата, която сте почнали сутринта. Не сте уверени в възприятията на брачната си половинка и обмисляте бракоразвод. Внимавайте, с цел да не съжалявате за решението си. Не допускайте полов контакт, в случай че сте обтегнали връзките си, тъй като може да се окаже с последствия, блокиращи опцията за разлъка. 

ДЕВА

Препятствията са преодолими, в случай че не проявявате експанзия. Отказът ви да приемете предложенията на вашите сътрудници би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, само че не се поддавайте на напън от вашите близки да вършиме ремонт в дома си, с цел да избегнете проблемите и пострадванията. Предпазвайте се от спорове с обичаните си хора. Семейни проблеми и битови разправии ще повлекат след себе си разноски. Вечерта си създайте приятни страсти. Не съсипвайте възвърната естетика в връзките си и не се лишавайте от полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате поради неспособност да решите по какъв начин да планирате времето си. Ако работите интензивно денем, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначение на нови чиновници и финансовите документи, които желаете да поднесете за автограф на сътрудниците си. Възможни са разправии със съседите. Въпреки всички компликации денем, вечерта очаквайте приятна сантиментална среща. Позволете на фамилията си да ви изненада с сантиментална вечеря. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. 

СКОРПИОН

Не пропускайте да оправите връзките си с близките, както персоналните по този начин и деловите. Ще си гарантирате успокоение и бъдеща поддръжка, изключително на работното място, която ви радва, тъй като имате нови планове и ви би трябвало помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите сътрудници, които се пробват да омаловажават работата ви. Влюбени сте в интимната си половинка, само че нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за терзанията ви в леглото е неналичието на естетика в половите ви стремежи. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина. 

СТРЕЛЕЦ

Може да се наложи да изяснявате връзките си, най-вече деловите, само че диалозите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, само че не трябва да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към триумфа, като се заемете с нови задания, само че деликатно и задълбочено. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на персоналните връзки. Бъдете готови. Отговорете на удара със успокоение и не се дистанцирайте от обичаните си, с цел да не се лишите от полови мигове. 

КОЗИРОГ 

Предпазвайте се от неточности в държанието, които могат да се трансфорат в съществени проблеми, единствено тъй като действате без да мислите или сте прочувствено импулсивни. Не се намесвайте в спор, който не ви визира. Внимавайте за дейностите си, с цел да не предизвикате нечие отрицателно отношение. Ако имате собствен бизнес не критикувайте подчинените си. Бъдете виновни към персоналните си връзки и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви връзки са нестабилни. Преценете дали повода не е в несходството в характерите с интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте нападателни и нападателни без причина, само че можете да си наложите сдържаност, вместо да критикувате и обиждате околните си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете диалозите, с цел да си спестите спорове, поради вашата раздразнителност. Начинанията няма да ви донесат триумф. Вечерта наложително създайте естетика в фамилните си връзки, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от мечтаните полови мигове с вашата половинка. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с наслада, тъй като сте обикнали от пръв взор обекта на възприятията си. 

РИБИ

Налага се да сте на работа до късните часове, само че във ваша изгода е. Не се оплаквайте, че сте изтощени. Не самохвалствайте поради достиженията си. Можете да проведете настоятелен диалози, само че без да взимате крайни решения без преди този момент да сте обмислили предложенията още един път. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена отмора. Ако имате проблеми в персоналните връзки, направете всичко допустимо вечерта да ги изясните. Радвате се на споделени усеща, които би трябвало да стабилизирате. Възвърнете хармонията в живота си, в случай че не желаете да се лишите от половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР