Дневен хороскоп за 15.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят е

...
Дневен хороскоп за 15.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят е
Коментари Харесай

Днес е труден ден за една зодия, умората си казва думата

Дневен хороскоп за 15.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е под напрежение, претрупан с доста работа, само че ви носи позитивни страсти, в случай че избегнете срещите с другари и родственици, които са най-вече ваши дразнители. Ако се постанова да се заемете с нови задания, не мърморете, а си наложете успокоение и бъдете виновни. Обсъдете с вашите сътрудници новите си настоятелен хрумвания, без да поставяте тяхното начало. Вечерта посрещнете посетители, които освен, че са ви приятни, а и са потребни на вас и на фамилията ви. Любимите ви чакат да ги зарадвате с вест за организирането на Коледните празници.

ТЕЛЕЦ 

Позволете си един ден уединение след почивните дни, изключително в случай че сте съумели да си вземете отпуск се отдайте на заниманието си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете дилемите си до обед. Очаквайте вест за доходи. Оптимистичното ви въодушевление ще ви помогне бързо да преодолеете компликациите. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако вие самите имате посетители, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Успешното привършване на служебни задания ви носи самопризнание.  На работното място бъдете съвършени, в случай че желаете да получите справедливо покачване. Бизнесмените да не уговарят вложения. Денят е изпълнен с работа, която е обвързвана най-вече със фамилията и с покупки на трайни хранителни артикули, тъй като възрастните ви родственици са обезпокоени да не останат без храна, в случай че пътувате. Не взимайте импулсивни решения, свързани с персоналните ви връзки, с цел да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от фамилията и обичаните си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

РАК

Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с следващите фамилните разправии, подбудени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този ден. Бъдете деликатни при среща с настоятелен сътрудници. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте внимателни, с цел да не се окажете  губещи. Ваши персонални проблеми, които не сте споделили с околните си, с цел да не ги натоварвате ще се трансфорат в причина за разграничаването им. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, в случай че не сте изнервили денем с държанието си интимната си половинка. 

ЛЪВ

Не се изкушавайте да се намесвате в диалози, свързани с интриги, сриващи нечий престиж, или пък с непремерена рецензия от страна на вашите сътрудници. Пазете отдалеченост. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат триумф. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Ако се постанова да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, с цел да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. 

ДЕВА

Откажете се от плануваното пътешестване, тъй като ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите сътрудници. Използвайте опцията за запознанства и пътешестване отвън страната, които ненадейно ще ви разкрият нови благоприятни условия за професионална изява. Във ваша власт е да съхраните положителното въодушевление в дома си и да не занимавате околните си единствено със служебните си проблеми. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

За страдание няма да ви подминат компликациите, колкото и да се надявате на чудеса, само че повода е във вас и неспособност да осъзнаете,  ако харчите безразсъдно парите си. На работното си място се заредете с самообладание. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната интензивност, с цел да отхвърлите дилемите си и вечерта да се отдадете на отмора. Постарайте се да се заредите с положително въодушевление, с цел да си гарантирате триумф. Създайте си позитивни страсти вкъщи. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. 

СКОРПИОН

Пред вас е един спокоен и предназначен за дейна работа ден, само че вие като че ли сте си наумили да пътувате или да се срещнете с другари и не ви се работи. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени единствено в случай че задачите ви за постижими. Ако заемате управителна позиция не мислете, че през днешния ден имате право да изисквате от чиновниците си на работят повече от допустимото. Вечерта излезте с околните си на разходка или отидете на имен ден на другари или родственици. Не мърморете в леглото, с цел да не съсипете половите удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Най-добре е, стига да имате опция, да работите вкъщи, тъй като сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са внимателни. Жънете триумфи, които нервират неприятелите ви, а и Меркурий от ден стартира ретроградното си придвижване. Ще се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря дружно с ваши положителни другари, с цел да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и по-късно се отдайте на полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

През целия  ден сте подложени на тествания единствено тъй като сте инатливи и желаете да ви се подчиняват вашите сътрудници и фамилията ви. Стабилизирайте постигнатото досега и забравете за начинанията в този ден. Близките ви като че ли непрекъснато се изкушават да ви се опълчват и непрекъснато ви засипват с невъзможни претенции, които ви изнервят и депресират. Заредете се с положително въодушевление.  Вечерта си почивайте. Отношенията с обичаните ви хора ще се успокоят. Пазете се да не ги обидите  с недомислените си думи и да не се лишите от полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Забравете желанието си да пътувате с вашите близки, тъй като сте изтощени, а и деня е работен. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено дейни. Бъдете внимателни при настоятелен диалози и срещи, в случай че се постанова да ги организирате в този ден, тъй като сте разсеяни. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни връзки. Не реагирайте прочувствено, в случай че интимните ви половинки ви упрекнат в неучтивост. Просто се дистанцирайте и не допускайте полов контакт. 

РИБИ

От една страна сте заети със служебни задания, към които подхождате отговорно, в случай че не сте изтощени, а от друга желаете да си дадете още отмора, само че това е допустимо едвам след края на работния ден. Трудно е след отмората предходните дни да се концентрирайте в отговорностите си. Избегнете спомагателното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете триумф. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от държанието ви и мъчно ще ви простят. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че не постигнете помирение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР