Дневен хороскоп за 10.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспехите ви

...
Дневен хороскоп за 10.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспехите ви
Коментари Харесай

Сериозна заплаха е надвиснала над една зодия днес

 Дневен хороскоп за 10.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехите ви в този ден са впечатляващи. Не допускайте проблеми на работното си място поради неналичието на такт и отвращение да признаете правотата на сътрудниците си. Използвайте деня и приключете със стартирани и към момента незавършени задания, с цел да не създадете усещането, че сте безотговорни. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Споделяйте и разказвайте единствено най-необходимото за служебните си проекти, в случай че няма по какъв начин да го премълчите пред познати и близки.  Всички диалози са сполучливи, в случай че сте внимателни. На вашето работно място царува естетика. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, обвързвана с професионалните ви проекти. Вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, за готвенето, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си, тъй като след изживяния момент на популярност предходните дни, когато получихте и самопризнания и хвалби, може да затънете в проблеми. Проявата на наивност и податливостта ви на въздействие не превръщайте в причина да отстъпите от правилата си. Над вас е надвиснала сериозна опасност от неуспех на работното място. Вечерта си поканете посетители. Създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

РАК

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със познания, които не притежавате, макар че може да сте чели книги по тематиката, с цел да не се изложите. Не реагирайте преждевременно, каквото и да се случва към вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша щета, тъй като ви обвързва с несъответствуващи, вместо с подобаващи сътрудници. Вечерта си почивайте в компанията на обичаните си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за ядене. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ЛЪВ  

Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на равнодушие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, тъй като те чакат тъкмо това. Не усложнявайте връзките с сътрудниците си. Бъдете рационални  и не рискувайте. Завършете служебните си задания. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си. 

ДЕВА

Приемете без съмнение и терзание съдействието с хора на науката. Обмислете идните промени, в случай че са свързани с професионалното ви развиване и извлечете оптималната изгода за себе си. Изпълнете отговорно и деликатно поставената ви за следващ път значима задача. Заради персонални проблеми картинката на деня ви е кристално неразбираема, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, в случай че сте основали мотив за отдалечаване на обичания ви. 

ВЕЗНИ

Впечатляваща е интензивността ви, която ще ви донесе предстоящите позитивни резултати. Не се доверявайте на злонамерени препоръки на непознати хора, попаднали инцидентно към вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със наложителната доза оптимизъм, с цел да продължите решително напред.  Самотните дами да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал. 

СКОРПИОН 

Очаквайте доходи. Завистници ще ви натякват непрестанно, че не заслужавате финансовите си триумфи. Не им обръщайте внимание, тъй като ще решат, че сте отговорни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви естетика в връзките с сътрудниците, само че няма по какъв начин да я възвърнете с думите си. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки, скъпи дами. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление. 

СТРЕЛЕЦ

Грешките на работното място, недоразуменията и споровете в общуването с сътрудниците ви, са подбудени от противоречие с мнението им. Въпреки това работата ви спори и оставяте чудесно усещане в близките. Денят  позволява договаряне на финансиране за градеж, само че се убедете че няма да ви натовари с непостижими клаузи. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. Семейните имат опция да се отдадат на интимни мигове и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Пазете се от сътрудници, които ви завиждат и вършат всичко допустимо да ви злепоставят пред ваши нови настоятелен сътрудници. Денят ви сервира съществени тествания, само че ви зарежда със сили, с цел да ги посрещнете почтено. Оптимизмът ви е гаранция за триумф в начинанията, изключително на тези, които обмисляте, само че ще започнете другата седмица. Ще се приберете изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради триумфи на работното място. Останете с околните си. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще ви предложат работа, която дава отговор на фантазиите ви, само че бъдете деликатни, с цел да не се окажете с по-ниска заплата. Имате опция да приемете спомагателна задача, която не пречи на настоящите ви служебни отговорности. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите пари. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша другарка. Рискувате да предизвикате ревността на колегата си си, който желае да пристигна с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да унищожавате половите си връзки. 

РИБИ

Разрешаването на натрупалите се в последните дни настоящи настоятелен проблеми ще ви донесе успокоение и опция да сте дейни, само че и задълбочени. Резултатите от към този момент приключена работа ви подсигуряват отлични доходи, които не трябва зарадвани от обстоятелството да вложение преждевременно и безогледно. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори с родителите на брачна половинка ви. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР