Дневен хороскоп за 02.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 02.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Труден ден за няколко зодии вещаят звездите

 Дневен хороскоп за 02.04, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


От сутринта ви чака сложен и под напрежение ден, а и сте изтощени. Предстои ви сериозна работа и осъществяване на настоятелен срещи, които са от голямо значение за вашите бъдещи проекти. Денят е сполучлив за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Откажете се от сантиментална среща, даже и в случай че държите да я осъществите. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят, а загатна ще запазите за дълго. Отдайте се на възприятията си, само че единствено в случай че са споделени и в случай че сте фамилни – на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ще спечелите ненадейно пари от незабавна задача, която ви слагат в този ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. В двата случая триумфът е с вас. Очаквайте сантиментално запознанство. Несемейните дами могат да срещнат подобаващата половинка, в случай че не са прекомерно взискателни. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви. Не се напрягайте, като се натоварите с спомагателна работа, която може да не се окаже по този начин доходна, както са ви споделили, или са ви давали обещания. Откажете я. Не планирайте настоятелен срещи и не влизайте в спор с вашите сътрудници. Не прекалявайте с търпението на околните си в този ден. Любимия ви чакат повече внимание от вас, даже и в случай че сет на работа и сте заети със незабавни задания. Няма да сте настроени за полови удоволствия, само че пък можете да си създадете приятни сантиментални мигове.

РАК

Сутринта не се сърдете, в случай че получите градивна рецензия, само че не отговаряйте на околните и сътрудниците и с нападателно държание, замислете се и я приемете. Тя ви оказва помощ триумфът да ви извърши със удовлетворение. Налага се през целия ден да сте на работното си място, само че не ви се работи. Въпреки спокойния ден вечерта ще си развалите настроението поради разправии вкъщи. Не пренасяйте неприятното въодушевление върху околните си. Нямате въодушевление за сантиментални преживявания. Сексът за следващ път ще отиде на втори проект.

ЛЪВ

Трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите сътрудници. Настроението ви е изменчиво, само че триумфът няма да ви изостави, в случай че сте виновни към отговорностите си. Предприемайте измененията внимателно и не допускайте да ви тласнат в неправилна посока. Денят е изключително сполучлив, в случай че се вслушвате в интуицията си. Не пропускайте среща с огромната си обич, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще извърши сърцето ви с огненият жар на възприятията. Няма да ви липсват сантиментални срещи, последвани от мечтани и незабравими полови удоволствия.

ДЕВА

Не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите може да не завършите дилемите си в инструкции период и да търпите санкции. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите чудесно. На всяка цена отложете плануваните деловите срещи и диалози. Няма да бъдат сполучливи и препоръчаните ви вложения. Не рискувайте! Ако сте на работа се обадете по телефона на околните си и обърнете внимание на фамилията си и на обичаните си хора. Вечерта пригответе нещо вкусно за ядене и не се лишавайте от сантименталните мигове и половите удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашите сътрудници се пробват да ви вменяват неуспехи, само че вие не се отхвърляйте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни отговорности следобяд, с цел да не изостанете с приключването на към този момент стартирани задания. Предпазвайте се от нови, изключително непредвидени и нежелани запознанства. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните дами да не се изкушават от полова връзка, с цел да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

СКОРПИОН

Тревожите се поради странното и обидно държание на ваш сътрудник, който отхвърля да се съобрази с новите правила на работното място, макар че те са повода да успявате в идващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задания до края на деня, ще ви донесе материални триумфи и самопризнание. Не изневерявайте, изключително в случай че сте фамилни, благи дами, или имате постоянна интимна връзка! Вечерта ви чака сантиментална среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, даже и в случай че е единствено в този ден, ще остави трайна диря.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте работата си през последните дни, с цел да извлечете от нея потребната информация, която ви е нужна, само че с разсъдъка си, а не с страстите. Предприемете промени. Начинанията ви носят триумф. Сутринта ще ви зарадва вест за доходи. Ще бъдат добра оценка на опциите ви. Не ви поучавам да закъснявате, в случай че и през днешния ден сте на работа, с цел да имате време и за фамилията и за обичания си. Вечерта ще изживеете жадуваното благополучие, на което не се надявахте, последвано от незабравими полови мигове.

КОЗИРОГ

Въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел, само че дали сте подготвени да я следвате въобще не сте наясно. Новите хрумвания са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задания, с цел да не се неуспехите поради неспазени периоди. Завършете до дъно започнатото до вечерта. Вечерта отидете на ресторант с обичания, а в случай че сте фамилни с колегата и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни и спокойни интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Финансовите приходи, които ще реализирате през днешния ден са причина за всеобща злоба и ще ви принудят за прекратите връзките си с ваши другари, на които дълги години сте помагали. Отложете деловите срещи и диалозите, свързани с обсъждане на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, родственици и другари. Интимният ви сътрудник е на върха на щастието, тъй като с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на помиряване в леглото, в случай че не сте фамилни и сте се скарали сутринта, тъй като сексът няма да ви достави наслаждение и може да ви отдалечи.

РИБИ

Не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш другар. Не бъдете прекомерно откровени и не споделяйте бъдещите си проекти. Начинанията са сполучливи и ви зареждат с убеденост. Новина за доходи може да ви подтикне към непотребни разноски или към неоправдана благотворителност. В персоналният ви живот очаквайте разправии с брачния си сътрудник и се пазете да не се стигне до цялостен срив в връзките. Несемейните да не позволяват полови контакти, в случай че не са се опознали добре с новия си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР