Днеска миролюбивите генерали и гълъбите на мира вдигат знамето на

...
Днеска миролюбивите генерали и гълъбите на мира вдигат знамето на
Коментари Харесай

Интересно защо генералът на пилоните не призове Путин към „мир“, а само пред нас ги говори тия

Днеска миролюбивите генерали и гълъбите на мира подвигат знамето на пилона. Всичко към този момент е тъкмо, животът потръгнà по мед и мàсло. Първият път падна, само че тоя път ще го вдигнат. Може би не трябваше да бършат пода в църквата преди този момент със знамето на България, но те са патриотите, те ги схващат тия работи по-добре от нас. 

Те са пò в час с всичко – да вземем за пример са в час с касетъчните муниции и единствено те си знаят за какво до момента, до момента в който русия използваше касетъчни муниции ден след ден от началото на войната, те мълчаха като зашити… чанти. А в този момент ей такива усти отвориха и се оказаха най-големите познавачи на вредата от касетъчните бомби. 

Само те си знаят и какво значи тоя „ мир “, дето се пробват да го популяризират като лек от джунглите на Амазония. 

Те си знаят и за какво единствено пред Украйна, Зеленски, НАТО и пред нас го популяризират, а не са се сетили да го популяризират и пред техния обичан цар путин. Логиката сякаш споделя, че трябваше от него да стартират. Досега убеждаваха НАТО, нас, военния министър, Зеленски, умиращите украинци, бежанците – изобщо на едро убеждаваха, че мир би трябвало да има. Само на путин не се сетиха да му го кажат. 

Главният пилонаджия на републиката един път не се обърна към путин и да каже: господин путин, приканвам ви да спрете войната, че да има мир. Само споделяше, че украинците би трябвало да се предадат един тип, че да има мир.  

Да, не спря да зове да не пращаме оръжия на защитаващите се украинци. Явно логиката е колкото по-бързо бъдат поробени, толкоз по-бързо ще се спасят. И след това върви да държи речи по исторически събития, където се веят флагове „ Свобода или гибел “ и се пъчи, и приказва за „ подвиг “. 

Факт е, че и преди 145 години е имало такива „ миротворци “ по нашите земи – викали са да не се биеме с турците, че мир да има, аферим ашколсун, ефенди. Гледали са на Левски и Ботев като на войнолюбци. Според мене, пилонаджията е правоприемник на прочут жанр „ миротворци “. 

А може би… 

… може би неговоренето за мир с Митрофанката и неналичието на каквото и да било послание за мир, което да е отправено към путин, се дължи на обстоятелството, че за приканване към мир в обичаната им русия арестуват, до момента в който за говоренето на нелепости в гнилия Европейски Съюз нищо не вършат. Гледай кво нещо! 

Мхм – в русия арестуват, няма смешка. Казваш: желая мир – и следват белезници, патрулка, арест. Камо ли, в случай че го напишеш на афиш или го кажеш по малкия екран, както нашият пилонаджия не се стопира да зове – за мир – пред камерите. 

Ама той е самоуверен родолюбец, „ военачалник “, може да се върти на стълб (искам да кажа, че прави коремни превъртания), тъй че изключваме опцията да го е боязън, нали? Пък и по какъв начин ще го е боязън отдалече? Той не е в русия, че да го е боязън, той е в гнилия Европейски Съюз. Тук, може и да сме под европейско иго, но най-малко не дават чай с новичок за персонално мнение и не те пускат от прозорците, като приказваш неща, които не се харесват. Тук – може. 

Но пък – доста забавно – тук русколюбите все се оплакват от лимитирани права и угнетяване, все в русия ги влече, пък все не намират пътя до летището. 

...

Но, както споделих – те са пò в час с всичко, те схващат нещата по-добре, виждат невидимото за очите (като в оная песен), знаят в детайлности за кемтрейлса, за проектите на норвежците да крадат деца, за имунизациите и чипирането. Ние не можеме да се мерим с тях в нищо. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР