Днешният вот не е гласуване за или против Брекзит, а

...
Днешният вот не е гласуване за или против Брекзит, а
Коментари Харесай

КапиталНО

" Днешният избор не е гласоподаване за или срещу Брекзит, а гласоподаване за спретнат Брекзит против зверски, корав Брекзит. Ще бъда почтен - в случай че можехме да спрем Брекзит с гласоподаване " не " през днешния ден, пръв щях да го препоръчам, само че не е по този начин. "
Главният представител на европарламента в договарянията Ги Верхофстад пред европарламента, представен от " Дневник.бг "

" Действа се по отношение на него с бухалка. Става ясно, че всеки без изключение може да бъде изгърбен с куката на беззаконието, наричащо себе си правораздаване. Главният прокурор е изведен като арбитраж на българския политически развой. Той санкционира тези, които в конюнктурната обстановка нарушават нечий интерес. Президента нямаше да го сполети това, в случай че думите му нямаха резултат. Това е толкоз жестоко! "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Д-р Николай Михайлов пред Би Ти Ви
" Обърнахте ли внимание оня ден, като се бяха събрали в Министерски съвет изключително да разискват рецесията в Перник? Поведението на премиера сподели, че той минава в нова фаза. Вече не се чува какво приказва. И за какво да се чува, той снизхожда, другите би трябвало да чуват! Замалко да издави изстрадалите перничани. Каза, че ще им пускаме от софийската мрежа по 300 хиляди литра в секунда. И един пасажер, май беше Нанков, който не си взе записка от първото предизвестие, си разреши да го поправи, че са 300 л, а не 300 хиляди

Всички го чуха, персонално връщах записа три пъти, споделя 300 хиляди Всеки естествен човек щеше да каже оправдавам се, езикова неточност. Но Борисов не е естествен. Какво направи той? Отсече като един същински владетел: " Не сте ме чули! 300 литра в секунда споделих! Чувайте добре! Не чуват! "
И настана едно лепкаво и гузно безмълвие "
Тони Филипов, доктор, reduta.bg

" Бих траял вашето поетично съпоставяне не като " филиз в полето ", а по-скоро като " дърво в гора ".
Валери Симеонов пред " Канал 3 "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР