Днешният полет от Берлин за София, който трябваше да излети

...
Днешният полет от Берлин за София, който трябваше да излети
Коментари Харесай

„България Ер“ изостави пътници в Берлин

Днешният полет от Берлин за София, който трябваше да излети в 10,10 часа, освен че закъсня с часове, само че се оказа, че българският транспортьор е изпратил за полета машина с доста по-малко места. След като в последна сметка на летището в Берлин се появил аероплан на „ България Ер “, се оказало, че местата на борда са с 30 по-малко от продадените билети. Една част от хората съумели да се качат, само че други останали в немската столица без каквото и да е пояснение на какъв принцип са подбрани „ привилегированите “ клиенти. По този метод били изоставени възрастни хора и фамилии с дребни деца.

„ България Ер “ няма собствен представител на летище „ Тегел “ в Берлин и връзката с компанията е извънредно затруднена. Оттам единственият вид за превоз до София, който предложили на пострадалите, бил късно довечера с полет с прехвърляне във Виена.

По-късно от „ България Ер “ обясниха пред OFFNews, че по механически аргументи се е наложило да бъде заменен самолетът с по-малък и че това е довело до напрежението измежду пасажерите, които се е наложило да останат в Берлин. От компанията обявиха и че са обезпечили премаршрутиране за всички наранени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР