Днешният ден започна с тъжна новина - на 54 години

...
Днешният ден започна с тъжна новина - на 54 години
Коментари Харесай

Матю Пери на няколко пъти бил на косъм от смъртта

Днешният ден стартира с тъжна вест - на 54 години умря артистът Матю Пери, прочут с ролята си на Чандлър в сериала " Приятели ". Тялото на звездата бе открито в джакузи в дома му в Лос Анджелис. По предварителна информация повода за гибелта е сърдечен арест.

Според Page Six преди този момент артистът няколко пъти безусловно е бил на ръба на гибелта, само че като по знамение е останал жив. В записките си Friends, Lovers and the Big Bad Пери разказва един в действителност отблъскващ епизод: когато бил на 49 години, дебелото му черво се пука заради несъразмерната приложимост на опиати. Тогава лекарите правят оценка възможностите за оцеляване като оскъдни - единствено два %. Пери бил в кома две седмици и останал в болница пет месеца, а след изписването трябвало да употребява колостомна торба (за събиране на изпражненията) в продължение на девет месеца. Според артиста това е повратната точка в връзките му с опиатите.

„ Моят терапевт сподели: „ Следващия път, когато решиш да вземеш опиоиди, просто намерения за обстоятелството, че ще би трябвало да вървиш с тази чанта до края на живота си. “ Тогава като че ли в главата ми се отвори прозорец, пропълзях през него и повече в никакъв случай не употребих дрога.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР