Днешният ден ще донесе нова престижна работа на една от

...
Днешният ден ще донесе нова престижна работа на една от
Коментари Харесай

Телец: Имате сили и енергия, за да реализирате своите нови планове и идеи в живота

Днешният ден ще донесе нова влиятелна работа на една от зодиите, друга ще преоткри любовта, а трета заминава на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец

Денят се оказва доста сполучлив от делова позиция. Имате задоволително сили и сила, с цел да реализирате своите нови проекти и хрумвания в живота. Ако става дума за пари или скъпо имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате промяна на работата, не би било ненужно да покажете схващане. Най-страшното, което може да Ви се случи през днешния ден е, да подведете своя обичан човек тогава, когато най-вече се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане единствено при положение, че решите умишлено да постъпите по този начин. Затова са нужни единствено малко внимание и самообладание, и още веднъж ще сте незаменими и значими в живота на Вашата „ половинка ”.
 

Близнаци

Не се учудвайте, че Вашия обичан човек ще се покаже от най-хубавите си страни. Възможно е и да не сте знаели, че той има такива забележителни качества и че е кадърен на такива потресаващи действия. Какво пък - хубавите сърпрайзи са постоянно приятни.Да се случваха по-често... Всъщност, не забравяйте да покажете насладата си на своята половинка. За нея това ще бъде подучване.
 

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
 

Лъв

Когато през днешния ден решите да „ разпускате ”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.
 

Дева

Най-добрите уроци може да получите, наблюдавайки по какъв начин другите хора работят дружно. Като начало, по време на групова полемика, направете опит и задръжте мислите си за себе си. Оставете другите да се оправят с всичко и наблюдавайте, по какъв начин ще стигнат до доста неудовлетворителни заключения. Съвместната работа на тези хора е ослепителен образец за това, какво не би трябвало да се прави. През целия ден силата Ви ще бъде умерена. Ще сте изцяло удовлетворени, наблюдавайки всички останали.
 

Везни

Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.
 

Скорпион

Не е най-подходящото време за дейна активност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и наставления, и да си позволите повече независимост. Добре е да извършите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече толерантност и бъдете снизходителни към своите и непознати недостатъци. Не се стремете към цялостна искреност – точно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се ускорява интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни феномени.
 

Стрелец

Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?
 

Козирог

През този ден ще се обясни, че Вашият обичан човек от дълго време таи някаква засегнатост, само че напълно умишлено не е желал да Ви каже каквото и да било. Опитайте се да си изясните освен защо се е обидил, а и се постарайте, такава обстановка повече да не се повтаря...
 

Водолей

Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
 

Риби

Вие сте задоволително умни, с цел да сте на ясно, че човек не може да знае всичко, и в случай че през днешния ден се сблъскате с човек, имащ друго мнение по някакъв въпрос, възползвайте се от тази опция, с цел да научите нещо. Проявявайки крепко любознание за непознатата позиция, ще заслужите уважението на този човек и всичко ще се трансформира от извънредно дразнеща обстановка в приятна сказка. Ако не Ви доближават обстоятелства, вярната информация ще хвърли светлина на някогашен проблем.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР