Днешният ден обаче е богат на новини по случая. Първо,

...
Днешният ден обаче е богат на новини по случая. Първо,
Коментари Харесай

Лъв ли броди из Берлин?

Днешният ден обаче е богат на вести по случая. Първо, член на незаконната фамилия Ремо предложи подпомагане, с цел да върне лъвицата, „ в нейното заграждение ”. В обществените мрежи Фирас Ремо прикани управляващите да не стрелят по животното и помоли всеки, който има информация за местонахождението му, „ първо да го уведоми “, с цел да може да се намеси, „ преди някой глупак да я простреля “.

Публикациите му прозвучаха правдиво, защото Фирас Ремо има история с „ огромните котки ”. През декември той разгласява видео, на което предстаня „ новият ми домакински любим “ - тигърче. Публикацията му провокира полицейско следствие.

Все още не е ясно дали търсеното животно е лъвица, защото в регионите, където се допуска, че е било видяно, не са открити отпечатъци от лапи или ДНК материал. Това накара специалисти да проучват по-внимателно видеоклипа, който сподели в Twitter едро животно, придвижващо се сред дърветата в берлински парк, с „ дебнещи придвижвания на котка ”. В последна сметка, специалистите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР