Днешният ден е още по-черен в Сърбия, написа местният в.

...
Днешният ден е още по-черен в Сърбия, написа местният в.
Коментари Харесай

Черен ден за Сърбия

Днешният ден е още по-черен в Сърбия, написа локалният в. Блиц. Изданието от Белград е коментирало изявление на премиерката на западната ни съседка Ана Бърнабич. Министър-председателката тази заран по време на посещаване в Академията за публично ръководство в столицата на балканската страна е декларирала, че броят на новите инфектирани с коронавирусната зараза е трансферирал 5000 души, написа Новини.бг.

Ръководителката на органа на изпълнителната власт е показала още, че страната е блъснала нов връх по открити носители на болестта от първия случай в Сърбия, открит на 6 март. Тя обаче не е разкрила съответни данни във връзка с броя на новите инфектирани, смъртните случаи и преборилите смъртоносното заболяване пациенти. Вчера управляващите в страната са съобщили, че новите случаи са били 4994.

Цитираната медия напомни, че от 21 часа през вчерашния ден до 6 часа през днешния ден в страната са били затворени всички търговски обекти като се изключи аптеките, бензиностанциите и заведенията, доставящи храна. С оглед на създалата се обстановка ние продължаваме консултациите с Оперативния щаб. Вероятно ще въведем още ограничения за ограничението на разпространяването на болестта. На този стадий обаче ние не виждаме нужда учебните заведения да минават на отдалечено образование, е споделила още Бърнабич. Междувременно директорката на Републиканския фонд за здравно обезпечаване в Сърбия Саня Шкодрич, е декларирала първите дози ваксина срещу ковид ще дойдат в Сърбия преди Нова година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР