Днешната инвестиционна среда предлага много възможности за избор на инвеститорите.

...
Днешната инвестиционна среда предлага много възможности за избор на инвеститорите.
Коментари Харесай

6 интелигентни начина за закупуване на злато с вашия 401(k)

Днешната капиталова среда предлага доста благоприятни условия за избор на вложителите. В допълнение към обичайните капиталови активи, като акции и облигации, имате доста различни капиталови активи, от които да избирате – като биткойни, недвижими парцели, артикули, благородни метали и колекционерска стойност – всички те имат разнообразни равнища на риск и евентуална възвръщаемост.

Достъпът до необятен набор от капиталови активи е нещо положително, защото ви разрешава да създадете портфолио, което дава отговор на вашата приемливост към риск и финансови цели. Но в случай че сте съсредоточени върху диверсификацията на портфейла, по-специално, един от най-хубавите активи, който би трябвало да имате поради, е златото.

Добавянето на злато към портфолиото ви ви разрешава да отбраните благосъстоянието си и да се противопоставите на риска от загуби от по-променливи вложения — тъй че може да има доста смисъл да го добавите към своя капиталов или пенсионен портфейл. И в случай че желаете да добавите злато към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР