Днес вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде слаб

...
Днес вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде слаб
Коментари Харесай

Леко затопляне, облаците се разкъсват

Днес вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде слаб до сдържан, и с него ще се придвижва топъл въздух. В Дунавската низина ще продължи да духа слаб източен вятър. Облачността над доста региони краткотрайно ще намалее до слънчево време, като облачно и мъгливо ще се задържи над западната част на Дунавската низина. По-късно денем ще стартира ново нарастване на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Максималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, малко по-високи в югозападните региони и по Черноморието.

Атмосферното налягане едва ще се намали и след обяд към този момент ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца.

Над планините облачността ще намалее до най-вече слънчево. След обяд над масивите от Югозападна България отнова ще се заоблачи, без превалявания. Ще духа сдържан юг-югозападен вятър, който вечерта ще се усили. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, която денем краткотрайно ще намалее. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще бъде слаб. Максимални температури сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР