Днес всички определяме облика на местната власт и нашето бъдеще.

...
Днес всички определяме облика на местната власт и нашето бъдеще.
Коментари Харесай

Радев: Днес всички определяме облика на местната власт и нашето бъдеще

Днес всички дефинираме образа на локалната власт и нашето бъдеще. Това съобщи президентът на Република България Румен Радев, откакто гласоподава на балотажа в София, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Днес всички дефинираме образа на локалната власт и нашето бъдеще. Не би трябвало да позволяваме по никакъв метод публичният фокус да бъде сменен ", съобщи той. 

Президентът изрази своята угриженост за ниската изборна интензивност. Той прикани всички виновни институции да създадат разбор на обстановката, с цел да не се позволява още веднъж.

" Всички виновни институции, с ангажимент по тези избори, би трябвало да създадат доста бездънен разбор, с доста явен доклад, с цел да забележим къде се скъсаха нещата, с цел да имаме през днешния ден такава ниска изборна интензивност ", сподели още той.

Държавният глава гласоподава с машина. На въпрос дали има доверие в машинния избор, той прикани институциите да създадат всичко допустимо, с цел да се възвърне доверието и в изборите, и в машините. 

Радев още веднъж акцентира, че би трябвало да има промени в Изборния кодекс, само че бе безапелационен, че би трябвало да бъдат експертни и да " изсветлят " изборния развой.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР