Днес времето ще се задържи топло за сезона и ще

...
Днес времето ще се задържи топло за сезона и ще
Коментари Харесай

И сряда ни носи слънце

Днес времето ще се задържи топло за сезона и ще е слънчево. Преди обяд над Източна България и тук-там към Дунава ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса, в София - към 25 градуса.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието в часовете преди обяд ще има мъгла или ниска облачност, а към и след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 20 и 23 градуса. Температурата на морската вода ще е е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините времето ще се остане слънчево и топло. Ще духа слаб източен, единствено по най-високите елементи на Рила и Пирин до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.-->
 iStock/Getty Images
Атмосферното налягане денем едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
 iStock/Getty Images
В четвъртък и в петък времето ще остане топло за сезона, в множеството региони - и слънчево , тук-там в низините в източната половина от страната след среднощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно.
 iStock/Getty Images
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса , минималните - най-често ще бъдат сред 6 и 11 градуса, по-високи ще са температурите по Черноморието.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР