Днес видяхме, че "Воля" може да направи така, че най-голямата

...
Днес видяхме, че "Воля" може да направи така, че най-голямата
Коментари Харесай

Кръстина Таскова: Парламентът има нужда от Воля, а не от столетница

Днес видяхме, че "Воля " може да направи по този начин, че най-голямата парламентарна група да даде доклад за програмата си. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на "Воля " Кръстина Таскова във връзка днешната среща с ПГ на ГЕРБ.

Ние постоянно сме казвали, че по-важно от предизборната стратегия е кой по какъв начин извършва обещанията си. Много е значимо да са дейни със съществени неща и господин Марешки изисква тоява. Парламентът има потребност от "Воля ", а не от столетница. Те (БСП – б.р.) сложиха някакви безумни условия, с цел да се върнат, а ние поставихме условия по значими тематики като образованието, здравеооапзването и приходите на хората, с цел да вземем решение. Решихме, че няма да сме ние тези, които ще създадат политическа рецесия в страната, предварителни избори и длъжностен кабинет, който още веднъж ще хвърли страната в безвремие и безпорядък. Връщаме се в Народното събрание и оставяме сътрудниците да изпълнят програмата си през идващите две години. Ако не се оправят, скоро има избори и гласоподавателите ще им дадат оценка. За нас е значим разговорът. Ако не бяхме ние, нямаше да има доклад за свършеното от последните две години. Управляващите поеха ангажимент пред нас, а хората преценят дали са удовлетворени, съобщи Таскова.

За нас е извънредно значимо да се престане с дребнотемието и губенето на скъпо време. Ние в никакъв случай не сме били съпротива, настояща с викове. Смятаме, че би трябвало да сме рационална съпротива, която бута ръководството към това да извършват обещанията си. Българска социалистическа партия какво реализираха с това, че ги няма един месец? След още един месец ще забравим, че ги има, уточни зам.-председателят на ПГ на "Воля ".

Със сигурност не сме "златен пръст ", тъй като те (управляващата коалиция – б.р.) си имат болшинство. Ние сме тези виновни хора, които стоят там, където им е мястото. Когато не вървиш на работа, ти протестираш единствено против работодателя си. 900 000 хора повярваха, че Българска социалистическа партия могат да бъдат опция на ръководещите, само че по какъв начин да бъдеш опция, като повтаряш дейностите му. Ние считаме, че би трябвало да вървим на работа не срещу, а поради нашия шеф, сподели още Кръстина Таскова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР