Днес ви разказваме, чрез кои знаци Вселената флиртува“ с нас.Не

...
Днес ви разказваме, чрез кои знаци Вселената флиртува“ с нас.Не
Коментари Харесай

Съвети от Вселената: Защо постоянно виждате 2222

Днес ви описваме, посредством кои знаци Вселената „ флиртува “ с нас.

Не е належащо да сте високо духовно или магическо мислене, с цел да забележите избрани сигнали от Вселената. Колко постоянно срещате цифрата 2222 на най-неочаквани места? Разбира се, постоянно можете да го отпишете като съвпадане, само че единствено до момента в който не получите значимо известие тъкмо в 22:22 - и още толкоз пъти.

Преди да поговорим за обстоятелството, че 2222 се счита за цифрата на ангелите, дано разбираем силата на цифрата 2. В нумерологията всяко число има своя лична сила, а 2 значи енергийна връзка сред двама души. Например, в случай че откакто сте почнали връзка, сте почнали да забелязвате цифрата 2222 все по-често, това значи, че на този стадий от живота сте покрай значим и нужен човек за вас.

Духовни съветници удостоверява, че цифрата 2 е мощен знак, който съдържа в себе си понятията за партньорство и тъждество. Когато числата се подреждат в избран дигитален модел, тези сили се усилват, тъй че претекстът на четворката 2222 е изцяло обвързван с силата на цифрата 2, съсредоточена върху мощното и здравословно партньорство.

Трябва да се означи, че цифрата 2 излъчва силата на разнообразни типове взаимоотношения, без значение дали са сантиментални или платонични. Числото 2 също по този начин символизира хармонията, дипломацията и състраданието, тъй че 2222, което ви преследва, може да значи, че би трябвало да обърнете внимание на психоемоционалното си положение. По създание 2222 служи като галактически тласък да инвестирате в връзките си или в психическото си здраве.

Ако би трябвало да се задълбочим, цифрата на ангелите 2222 в действителност може да се назова високо духовно, защото сборът от всички числа (2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2) е 8, а осмицата от дълго време се счита за безконечен поток на времето и кармата в нумерологията заради обстоятелството, че в извърнат вид значи знака за безконечност.

Така че, в случай че сте удовлетворени от връзката си, номер 2222 Вселената благославя съюза ви, подсказвайки ви, че сте на прав път. Ако в последно време недоразуменията в любовния ви съюз са се задържали прекомерно дълго, евентуално Вселената се пробва да ви заяви, че е належащо да обърнете повече внимание на качеството на връзката благодарение на 2222.

От друга страна, в случай че не сте в любовна връзка и непрекъснато виждате 2222, това е увещание, че би трябвало да бъдете по-търпеливи и тогава всички ваши потребности скоро ще бъдат задоволени.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР