Днес ви представяме един от любимите си модни блогове –

...
Днес ви представяме един от любимите си модни блогове –
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Сирма Маркова

Днес ви представяме един от обичаните си фешън блогове – този на Сирма Маркова. Според Сирма всеки блогър следва да показва своята персонална хармония. Определено тя го умее, и то по един несъмнено въодушевяващ и хубав метод, при който модата и изкуството са хармонично съчетани.

Коя е Сирма Маркова тук и в този момент?

Момиче, което не желае нищо друго, с изключение на да осъществя всеки идващ нов план, изскочил в главата му. Момиче, което обича да мечтае, само че не мисли за далечното бъдеще, живее с моментните си ползи и увлечения и се стреми да преодолява всяко последващо затруднение, вървейки по своя личен път.

Как се трансформира в блогър?

Започнах да се занимавам с блога без огромни упования и концепция за бъдещото му развиване. След дълго разглеждане на фешън блогове, един ден просто взех решение, че аз също бих желала да направя личен блог. След този ден започнахме да снимаме дружно с моя другар, лятото измина и аз към този момент имах задоволително материал, с цел да мога да стартира да обявявам. Не върша недобре премислени дейности, а решения взимам мъчно, ето за какво, с цел да види бял свят първата ми обява, се наложи да изминат цели няколко месеца от снимането й. Имам някаква концепция и желая да съумея да я осъществявам - това е всичко. Какво е за теб блогърството? Мисия, занимание или метод да се издържаш?

Не, не го усещам като задача, не бих споделила, че е и занимание, защото сега заема прекомерно огромна част от всекидневието ми и се е трансформирало в нещо доста повече. Да обявявам в блога е нещо, което ми доставя наслаждение, и по-скоро бих го нарекла вътрешна креативна нужда, както когато имам нужда да основа някое ново произведение на изкуството. Имам някаква концепция и желая да съумея да я осъществявам - това е всичко.:)

Силно се надявам да мога да трансформира тази моя пристрастеност в специалност, само че към този момент това, да се устоявам единствено от работа за блога, е невероятно. В момента изкараните средства с работа по планове за блога влагам още веднъж в него.

Как успяваш да поддържаш салдото сред комерсиалните и некомерсиалните планове в блога?


Всъщност салдото сред двете, най-малко за мен, е доста елементарен. Безкомпромисно отхвърлям безусловно всевъзможни планове, които не дават отговор на моята хармония и моите персонални желания за артикули или услуги. Идеята на всеки блог, най-малко съгласно мен, е той да показва персоналната хармония на блогъра, който го води, и аз се придържам напълно към това. Когато одобрявам да показва даден артикул в блога, първо съм се убедила в неговите качества, той ми е харесал дотолкоз, че да влезе в всекидневието ми или в персоналната ми селекция от облекла в дрешника.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР