Днес ви предлагаме едно просто нумерологично изчисление, което разкрива т.нар.

...
Днес ви предлагаме едно просто нумерологично изчисление, което разкрива т.нар.
Коментари Харесай

Числото на сърцето в нумерологията: открийте вашите тайни и неосъзнати желания

Днес ви предлагаме едно просто нумерологично пресмятане, което разкрива така наречен Число на желанието на сърцето. То е едно от общо 5-те съществени цифри, които разкриват разнообразни аспекти от ориста и прочувствените мотори на всеки от нас.

Както подсказва самото му име, това число разкрива защо копнеете надълбоко в сърцето си и какви са вашите секрети или даже неосъзнати мисли и стремежи.

► 

Разбира се, всеки един от нас е наясно с това, към което се стреми в живота си. Но постоянно има стремежи, които остават надълбоко заключени в душата ни и е значимо да се вгледаме в себе си по-внимателно, с цел да ги осъзнаем.

От днешното нумерологично пресмятане очаквайте тъкмо това – да откриете нещо, което към този момент знаете, че желаете, само че е нужно малко бутане, с цел да отворите изцяло съзнанието си за него. Ще научите още какво цените най-вече, какво ви стимулира най-силно и какво е нужно, с цел да подхраните душата си.

► 

Въпреки че името му се свързва със сърцето, това особено число не се отнася просто до сантименталните ви взаимоотношения. Неговите проявления са още в избора на кариера, основаването на семейство и необяснимите усеща, които от време на време ви обземат.

За да откриете своето персонално Число на желанието на сърцето, използвайте вашето цяло рождено име. Важно е обаче да вземете само числата, на които дават отговор гласните букви в имената ви (а, ъ, о, у, е, и, й, ю, я).

 нумерология

Съберете числовата стойност на всички гласни букви в името си и редуцирайте, до момента в който получите числата от 1 до 9 или 11, 22, 33.

Ако името ви е М а р ия Г ео рг ие в а Т о ш е в а , изчислението ще наподобява по този начин:
Гласните в имената ви са а (1), и (9), я (3), е (6), о (6), и (9), е (6), а (1), о (6), е (6), а (1).
Това значи, че вашето Число на желанието на сърцето е 9.

А в този момент продължете в галерията, с цел да разберете какво значи за вас вашето число:
 Ето какво разкрива за вас Числото на желанието сърцето ви  Ето какво разкрива за вас Числото на желанието сърцето ви  Ето какво разкрива за вас Числото на желанието сърцето ви  Ето какво разкрива за вас Числото на желанието сърцето ви
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР