Днес възхитителната Орнела Мути навършва 65 години! Легенда на световното

...
Днес възхитителната Орнела Мути навършва 65 години! Легенда на световното
Коментари Харесай

Орнела Мути - Edna легенда на 65!

Днес възхитителната Орнела Мути навършва 65 години! Легенда на международното кино, надарената актриса, изключителна персона и една от най-красивите дами на света има забавен живот. Истинското име на родената на 09 март 1955 година Орнела е Франческа Романа Ривели.

Припомнете си непреходната хубост на актрисата в нашата изложба!

Ето и няколко любопитни обстоятелства за огромната актриса:
 La Vie est Belle Intensément - ароматът на щастието тук и в този момент! Edna предлага La Vie est Belle Intensément - ароматът на щастието тук и в този момент!
Баба й и дядо й по майчина линия са съветски аристократи и е трябвало да изоставен Русия през 1917 година На 13 години Орнела работи като модел за италианското списание Fotoromanzi. В същото време тя стартира да работи като модел на художници и театралничи за еротични списания.

Никога не е мечтала да стане актриса. Сестра й я убеждава да се яви на кастинг за кино роля. И несъмнено е наета. През 1994 година в международна анкета на читателите на Class Magazine Орнела Мути е определена за най-красивата жена на света.Тя ненавижда артистичния си псевдним - Donna Bambino.

Орнела има лична марка бижута с магазини в Париж, Милано, Рим, Рига, Москва и Алмати. Има и присъда за укриване на налози. В предишното си актрисата е пушила доста, само че през днешния ден не пие никакъв алкохол и е вегетарианец.

 орнела мути Getty/Gulliver

Орнела Мути приказва свободно 5 езика: немски, италиански, френски, испански и британски. Според самата актриса, тя в никакъв случай не е изпозлвала дубльор за нито една сцена във филмите си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР