Днес, във втория епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица,

...
Днес, във втория епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица,
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: втори номиниран и по-различно дневно предизвикателство

Днес, във втория епизод на Hell`s Kitchen за тази седмица, ще забележим дали диалозите зад тила на другите могат да те създадат сполучлив готвач, както и по какъв начин се играе на асоциации в Кухнята на Ада.
 Снимка 413318

Разбира се, и този епизод няма да мине без инфарктни обстановки, виковете на началник Виктор Ангелов и сълзите на някой от участниците. Освен на кулинария, шеф-готвачът за следващ път ще би трябвало да учи участниците и на връзка, с цел да може вечерната резервация да не се трансформира още веднъж в цялостен неуспех. А тя сигурно няма да мине без напрежение и пререкания сред готвачите.

Все отново, двама ще потвърдят, че общуването им се отдава и връзките им ще ни изненадат прелестно. А на всички ще им се наложи и да мислят асоциативно, с цел да съумеят да изпълнят следващото на ден предизвикателство, сложено от началник Виктор Ангелов.
 Снимка 413317

Този път диалозите зад тила ще са за положително, тъй като с помощта на тях участниците от двата тима ще съумеят да подготвят поръчаните ястия. Е, ще са им нужни и някои спомагателни умения, с цел да не се окажат изгубени в превода. Победителите още веднъж ще бъдат много щастливи, за разлика от победените, които ще леят горчиви сълзи.

В края на епизода ще разберем и кой ще е вторият участник, който ще се изправи против Чилева в борбата за оставане в шоуто.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР