Днес Васил Божков обяви намерението си да създаде или подпомогне

...
Днес Васил Божков обяви намерението си да създаде или подпомогне
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Приемате Пеевски като депутат, а отричате правото на Божков да прави партия?!

Днес Васил Божков разгласи желанието си да сътвори или подкрепи основаването на политическа партя която да участвува в идните избори. Странна ми е реакцията на парцалът ПИК а и на други проправителствени медии. Добре бе хора, аз не съм юрист на Васил. Той е задоволително интелигентен самичък да се пази, само че вие приемате за обикновено Делян Пеевски да бъде народен представител и най-влиятелният политик-олигарх., написа във фейсбук Петър Бояджиев.
Приемате Доган да стане милионер и да ви се подиграва всеки ден към този момент 30 години. Приемате търговецът на българско поданство Иван Каракачанов – сътрудник, към този момент трета година да ви е вицепремиер, и да ви поучава от телевизионите екрани. Да спра до тук, тъй като в случай че продължа с калинките като Горанов, Мендата и сходни, няма да ми стигне страницата, а отричате правото на Васил Божков да пази интерсът си. Не разбирам. Ами за какво толкоз години, не изпратихте Доган на бунището, а го изпращате в софийски и морски сараи. Давате му топлофикации пристанища, изяснява той.

Така, че вземете да си коригирате ограниченията другояче ставате смешни в случай че не и жалки. Вие сте като тези две дами от Пигал, които се сбили в спор, коя е по-голяма курва. Няма потребност от дървени философи, които да ни потвърждават кое е положително и кое зле. Тези дървени философи, като знаят да запретнат ръкави и да градят положителното. Ами аз ли, аз съм дал моята милостиня в продължение на повече от 50 години и то с доста плюсове, по този начин, че в този момент имам съображение, на това обещано, да приказвам. Но преди да приказвам, съм правил и то доста, с цел да имам в този момент правото да приказвам, написа още Бояджиев.

Петър Бояджиев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР