Днес Валентин Танев става на 64 години. Рожденият му ден

...
Днес Валентин Танев става на 64 години. Рожденият му ден
Коментари Харесай

Защо Валентин Танев скърби на рождения си ден

Днес Валентин Танев става на 64 години. Рожденият му ден обаче надалеч няма да бъде белязан от наслада, а от горест, защото от 40 години насам ще го посрещне самичък, без своята брачна половинка Юлия, която напълно неотдавна напусна този свят. Бившият господар на ефира за първи път проговори за тежката си загуба в ефира на bTV

Запитан от Сашо Кадиев и Деси Стоянова по какъв начин мисли да означи персоналния си празник, той сподели, че ще го стори с зрелище, което му се постанова да изнесе още довечера. След това обаче дружно с негов другар от казармата, който също е роден на днешната дата, въпреки всичко ще съберат в стеснен кръг свои близки.

" Не ми е доста до празници. Неотдавна изгубих най-близкия си човек и сега не ми е приоритет да се забавлявам. Но по този начин или другояче би трябвало да продължа да работя и да се срещам с приятелите си ", показа той.

Артистът не пожела да навлезе в детайлности към кончината на своята обичана, отишла си на 58-годишна възраст, отказвайки да разкрие точната причина за нейната гибел. Родни медии обаче предават, че директорката на детска градина е водила продължителна борба с рака, която в последна сметка е изгубила.

На въпроса по какъв начин се оправя човек с нещо сходно, той отвърна, че избира да резервира отговора за себе си, само че момент по-късно каза, че се постанова да се изправи пред мъчителната действителност, намирайки метод да я понесе, въпреки да не е по никакъв начин елементарно.

" В края на краищата би трябвало да продължа ", заключи Танев.

Онова, което му е помогнало да се оправи със страданието, било изпълненият му с работни задължения график. Скърбящият мъж призна, че след нещастието е отсрочил голям брой участия, само че в даден миг е схванал, че не това е решението и не може до безспир да заобикаля завръщането си пред аудитория, тъй като по този метод останалите му сътрудници са търпели финансови загуби. Той употребява опцията да благодари на всички тях за разбирането в този сложен за него миг.

Любовната история на Валентин и Юлия стартира преди повече от четири десетилетия, когато се срещат по време на театрално зрелище във Варна. Тогава той към момента е студент към Техническия университет, а тя - част от феновете, отишли да гледат спектакъла, в който артистите е трябвало да слязат в публиката, с цел да поканят на блус някои от присъстващите дами. Търсейки своята дама, очите му ненадейно се стопират на нея и той схваща, че тя е тази, с която желае да танцува, а искрите сред двамата прехвърчат незабавно. Не след дълго стартира техният романс, който ги води до олтара. В продължение на 40 година двамата се радват на благополучен фамилен живот, дарил ги с две деца - наследник и щерка, носещи имената Боян и Анелия.

През последната година и половина Танев се сбогува още и с двамата си родители, както и със своя брат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР