Днес в централата на БЧК на бул. Джеймс Баучер“ 76,

...
Днес в централата на БЧК на бул. Джеймс Баучер“ 76,
Коментари Харесай

БЧК подпомага финансово деца, пострадали при катастрофи

Днес в централата на БЧК на бул. „ Джеймс Баучер “ 76, деца, потърпевши при пътнотранспортни катастрофи и техните фамилии ще получат финансова поддръжка, с която да посрещнат потребността от лекуване и рехабилитация. По време на събитието специфичен музикален привет ще насочат ученици на Националния замък на децата, оповестиха от организацията.


Тази година рекорден брой деца имат потребност от поддръжка, с цел да могат да се възстановят след претърпян случай. Общо 69 деца в цялата страна са получили съществени контузии на пътя най-вече като пешеходци или пасажери.

Средствата са набрани посредством дарения, постъпили в Националния дарителски фонд за подкрепяне на деца, потърпевши при ПТП на БЧК, в който вземат участие и Министерството на вътрешните работи, Министерството на здравеопазването, Министерството на превоза и известията, Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, Животозастрахователен институт „ Лев инс “, Асоциацията на автомобилните производители, Съюз на българските автомобилисти, Българската асоциация на потърпевшите при произшествия, Булмедика и др./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР