Днес в равнинната част от страната и на места в

...
Днес в равнинната част от страната и на места в
Коментари Харесай

Времето: Мъгла обхваща равнините в страната

Днес в равнинната част от страната и тук-там в котловините през по-голямата част от деня ще се задържи с ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще се появи напълно слаб изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са от 9-10° в местата с трайна ниска облачност до 17-18° в регионите, където ще бъде слънчево през целия ден. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-ниско от междинното за месеца.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще има забележителна ниска облачност, в обособени региони с мъгла. След обяд ще има по-съществени разкъсвания на облачността до най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури сред 13° и 16°. Температурата на морската вода е към 16°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево и топло за сезона. Сутринта тук-там в котловинните региони ще има мъгла. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 9°.

В понеделник времето ще се задържи без основна смяна. В планинските региони ще е слънчево и топло за ноември, а в равнинната част от страната на доста места ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните - сред 9° и 14°. Във вторник и сряда над по-голямата част от страната ще се задържи най-вече облачно и мъгливо, в обособени региони - с ръмежи. Минималните температури ще са малко по-високи, а дневните - съвсем без смяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР