Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" гост бе

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" гост бе
Коментари Харесай

Бареков: Аз бях първият евродепутат, който каза НЕ на пакета Мобилност! Нямам място на митинг в Брюксел, рамо до рамо с Росен Желязков, който е основният обвиняем по Костинбродската афера!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура " посетител бе самият Николай Бареков в качеството си на български евродепутат и най- квалифицираният посетител по тематиката "мобилност ".

Гостът съобщи, че е бил единственият евродепутат, който е пропуснал митинга на превозвачите в Брюксел. Като причина за неговото неявяване, той бе безапелационен, че намира за извънредно цинично политици да стачкуват дружно със притежатели на наедрял бизнес и с водачи против обществените и трудовите права на самите служащи и водачи.

Бареков установи, че пакетът "Мобилност " се е появил доста преди Макрон да се появи на политическата сцена.

Гостът в студиото прикани всички евродепутати, които считат за комфортно водачите на живеят на процедура в кабините на камионите си, да опитат и те да създадат същото. Бареков показа, че Ангел Джамбазки също е част от групата, стояща зад неуместното изказване.

Николай Бареков бе безапелационен, че от 2017 година има влезнало в действие решение от Европейския съд, което не разрешава почивката на водачите да се прекарва в кабината на транспортното средство.

"Ако инцидентно българският транспортен бизнес изпадне в колапс, всички български водачи ще минат по пътя, по който минаха всички българи, които напуснаха България. ", съобщи евродепутатът.

Като още- по цинично, Бареков дефинира бездействието на ГЕРБ сега, в който е била нужна реакция. Както си спомняме, Николай Бареков бе първият евродепутат, който реагира и направи изявление в Европарламента за ориста на българските превозвачи. Той за пръв път сподели твърдо "Не " на пакетът "Мобилност ", само че за жал гласът му остана нечут.

Като индивидът, разкрил Костинбродската спекулация, Бареков не счита, че има място на митинг в Брюксел, един до друг с главният обвинен от Прокуратурата, Росен Желязков, който след абсурда с Костинбродската спекулация, още веднъж се върна в политическа кондиция и пази ползите на българският транспортен бизнес.

Като цинична, Бареков дефинира и интерпретацията на българските медии, които надали не извадиха гласуванията на Транспортната комисия, като огромен успах за България, а те по думите на евродепутата не са нито съдбовни, нито решаващи.

"Пошъл, презрян пиар! Не по- добър от жалкият пиар, който си направи Каракачанов върху тялото на пребития от ромите командос! ", отсече гостът!

Кат за край, Бареков прикани сътрудниците си Ангел Джамбазки и Андрей Новаков да се откажат от евродепутатските си заплати и да станат водачи на ТИР, откакто настояват, че да получаваш 1000 евро месечно заплащане и да живееш в продължение на 3 месеца в шофьорска кабина е напълно обикновено.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР