Днес в Пекин се проведе церемония, с която бе даден

...
Днес в Пекин се проведе церемония, с която бе даден
Коментари Харесай

Днес бе даден стартът на Седмица на френските филми в рамките на Пекинския международен филмов фестивал

Днес в Пекин се организира гала, с която бе даден стартът на Седмица на френските филми, която е част от 14-ия Пекински интернационален кино фестивал. В нея участваха заместител основният редактор на Китайската медийна група (КМГ) и заместник-председател на организаторския комитет на филмовия фестивал Фан Юн, представители от френското посолство в Пекин, заместник-директорът на Отдела за гласност при кметството на Пекин Джао Уейдун и други посетители.

В речта си при откриването Фан Юн уточни, че тази година е 60-ата от установяването на китайско-френските дипломатически връзки и Година на културата и туризма сред двете страни, което е мотив да се организира седмица на френските филми, с която да се разпространява културата на тази европейска страна. Освен това, КМГ ще показа също редица взаимни планове с френски медии.

През последните години, КМГ ускори съдействието си с Френската национална телевизия и други медии от тази страна.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4519Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед5641Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед52840Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22833Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед44254Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед552348Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181782Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140608Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125539Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124498Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската арми
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР