Днес в Пекин се проведе Третият международен форум Демокрацията: обща

...
Днес в Пекин се проведе Третият международен форум Демокрацията: обща
Коментари Харесай

В Пекин се проведе Трети международен форум „Демокрацията: обща ценност на цялото човечество“

Днес в Пекин се организира Третият интернационален конгрес „ Демокрацията: обща полезност на цялото човечество “. Повече от 200 китайски и задгранични посетители разискаха тематики като демокрацията и модернизацията на ръководството, демокрацията и върховенството на закона в цифровата епоха и изкуствения разсъдък и бъдещето на демокрацията.

Форумът се провежда от Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и пресслужбата на Държавния съвет, със съдействието на Китайската академия за обществени науки, Китайската медийна група и Китайската интернационална информационна група.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2580Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед2688Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3368125 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед35707Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед115334Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165080Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129008Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед115334Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед115626Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания  Валентин Вацев, ескалация, директен досег, натовски, американски </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР