Днес в Пекин китайският председател Си Дзинпин се срещна с

...
Днес в Пекин китайският председател Си Дзинпин се срещна с
Коментари Харесай

Си Дзинпин се срещна със Сергей Лавров

Днес в Пекин китайският ръководител Си Дзинпин се срещна с гостуващия съветски външен министър Сергей Лавров.

Си Дзинпин уточни, че двете страни поддържат добросъседство и взаимноизгодно съдействие, както и дават своя принос за справедливостта в света. Тесните връзки сред Китай и Русия са значими за тях и двете страни ще не престават да извършват значимите договорености между тях.

Китай поддържа развиването на Русия по неин личен път и напъните ѝ в битката против тероризма, за опазване на публичната сигурност и ще продължи да реализира съгласуваност с съветската страна в многостранни механизми като БРИКС и ШОС. Китай и Русия ще предизвикват дружно реформирането на системата за ръководство на световните каузи и ще построяват дружно общественост на споделена орис, уточни Си Дзинпин.

Сергей Лавров съобщи, че връзките с Китай са приоритет в съветската външна политика и Москва ще продължи да извършва значимите единодушия и договорености, както и ще работи с Пекин за по-справедлив интернационален ред.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26449Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед21848Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед70251Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед60857Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед119247Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед551504Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181222Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139754Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124714Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед119247Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев10749Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите силиРадко Ханджиев20340Европейците споделят НЕ на военните проекти на Еманюел Макрон  Христо Георгиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР